Keystone logo

125 Master Programi u Inženjerske studije Industrijski inženjering 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Inženjerske studije
 • Industrijski inženjering
Polja studija
 • Inženjerske studije (125)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Inženjerske studije Industrijski inženjering

  Мастер из индустријски менаџмент је за студенте који желе да истражују практичним курсевима концентрише на индустријском пословању и инжењерски менаџмент. Држећи на постдипломским студијама у овој области пружа конкурентску предност на овом изузетно захтевне области.

  &nbsp

  Шта је мастер у индустријски менаџмент? Мастер из индустријски менаџмент опремио студентима неопходних знања као што је рад и организацију индустријских процеса. Учесници ће такође упознати са основним градивне анализе система, индустријски менаџмент објеката и међународне трговине. Студенти могу одабрати опције из великог асортимана од курсева који се подударају њихове интересе; ово може укључити инжењерски менаџмент, управљање међународне технологије и људских фактора у инжењерингу.

  &nbsp

  Постоји мноштво разлога због којих ученици определе да наставе Господара на индустријски менаџмент.Програм учи различите концепте укључујући информационе системе управљања и међународних управљања технологије. Поред тога, напредна степен у овој области омогућава појединцима да брзо напредује у владиним агенцијама, производне фирме и бродске компаније.

  &nbsp

  Трошкови варира у зависности од установе, а курс траје између једне и три године. Неопходно је да будући студенти за истраживање школу темељно да осигура да програм нуди одговара своје циљеве очекиване.

  &nbsp

  Појединци који остварују диплому магистра нађу у велике потражње за један број позиција, као што су производни директор, координатор превоза, директор система или производне супервизора. Ове могућности запошљавања постају све конкурентнији.Студенти ће развити јачу индустријску Фондација учећи како да комуницирају са факултета, студената и индустрије професионалцима кроз интензивну искуства у учењу.

  &nbsp

  Међународни и домаћи опције су доступне на различитим универзитетима. Онлине програми су идеална опција за студенте који живе широм света који имају ограничен приступ објекту. Опције Интернет-басед такође регрутовање људи који захтевају флексибилан распоред. Да бисте пронашли савршен школу за вас, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.