Keystone logo

27 Master Programi u Studije Nauke o energiji Energetika Inženjerstvo u oblasti nuklearne energije 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Nauke o energiji
  • Energetika
  • Inženjerstvo u oblasti nuklearne energije
Polja studija
  • Studije Nauke o energiji (27)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Nauke o energiji Energetika Inženjerstvo u oblasti nuklearne energije

Студенти који обављају диплому магистра траже да повећају своје знање и вештине у одређеном подручју студије. Већина програма захтева диплому у повезаном дисциплине. Мастер из нуклеарне енергије Енгинееринг може да обезбеди конкурентску предност за каријере у овој области.

Шта је мастер у нуклеарну енергију Енгинееринг? Програм студија се састоји од знања и вештина везаних за нуклеарне технологије и политике. Курсеви могу укључивати реактора физику, нуклеарно гориво и материјале, горива циклус, управљање отпадом и питања безбедности. Дискусије о економским, социјалним и политичким контекстима за нуклеарну енергију припрему дипломаца за глобализоване индустрију. Студенти стичу вештине у инжењерингу и рад нуклеарних система, праћење и процес производње, правила и прописе, техничке критеријуме и сигурносну дизајн. Упутство у прожимања ових области производи може да обезбеди лидерство у мултидисциплинарних пројеката.

На личном нивоу, користи од степена укључују унапређење каријере поред способности за учешће у развоју и унапређењу система. Оба радници и јавност могу профитирати од бољих метода за безбедност и појачане технолошких решења.

Програми су доступни широм света и трошкови варира у зависности од локације и наставном плану и програму. Студенти треба да истражују своје могућности да одреде које опција највише испуњава своје циљеве.

Нуклеарна енергија се користи у многим земљама широм света, пружајући алтернативу фосилним горивима у испуњавању растуће потребе за производњу електричне енергије. Професионалци су потребни у земљама у којима се спроводе планове развоја, као и на местима где се тренутно користе нуклеарне енергије. Дипломци запошљавају комуналних предузећа, лабораторије, консултантских кућа, пројектовање постројења фирми и владиних и приватних агенција.Послови укључују дизајн инжењеринг и развој, истраживање, академски инструкцију, проект или управљање сервиса и рада постројења. Поред области производње електричне енергије, стручњаци нуклеарна енергија потребна су у области медицине, пољопривреде, производње и безбедности.

Да бисте напредовали у каријери у овом изазовном глобалне индустрије, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.