Keystone logo

10 Master Programi u Inženjerske studije Pomorski inženjering Inženjering plovila 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Inženjerske studije
  • Pomorski inženjering
  • Inženjering plovila
Polja studija
  • Inženjerske studije (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Inženjerske studije Pomorski inženjering Inženjering plovila

Мастер 'с степен генерално слиједи након завршетка које је студент науке степена. Захтев да три до четири године да заврши, мастер студијски програми 'с обично састоји од мешавине наравно рада и истраживачких пројеката. Мастер 'с теза је генерално потребна у завршној години студија.

Појединци који размишљају напредни диплому инжењера, брод дизајн може да затражи, "Шта је мастер у бродоградње ?" Генерално се састоји од напредне студије у науку о брода дизајна, укључујући моделирање и тестирање, као и потпуног разумевања сродних принципима као што су динамике флуида, Мастер 'с диплома из бродоградње припрема ученика за успјех у поморској индустрији позицијама.

Међу предностима узимајући Господара на бродоградње укључује напредне компетенције у вештинама и знањима везаним за море пловила и структурама.Неки ученици тежи Мастер 'с диплому бродоградње у припреми за докторских студија у сродних области.

Трошкови магистра у бродоградње степена на различитим универзитетима широм света варира у зависности од дела света и одређене земље у којој се нуди програм. Детаљније информације о очекиваним трошковима школарине и трошкова је доступан из школа у доње листе.

Могућности за пословање у дизајну, производњи, и рад судова морских за успешан студент мастер у бродоградње програму укључују позиције у државним агенцијама и поморске одбране у земљама широм света. Поморске индустрије каријере у распону од пројектовања и изградње до рад и одржавање пловила и морских структура свих врста. Врхунско знање и усавршавање успешног Мастер у бродоградње је тражен по конкурентним платама у многим деловима света.

Програми за магистра у бродоградње степена, укључујући специјалних нумера и других јединствених областима истраживања и студија, нуде на универзитетима широм света. Лако је научити више о конкретним понудама у школама које нуде бродоградње Мастер 'с степен. Једноставно претраживање за ваш програм испод, и обратите се директно пријемног канцеларију школе по свом избору попуњавањем олова форми.