Keystone logo

19 Master Programi u Studije Nauke o energiji Energetika Inženjering obnovive energije 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Nauke o energiji
  • Energetika
  • Inženjering obnovive energije
Polja studija
  • Studije Nauke o energiji (19)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Nauke o energiji Energetika Inženjering obnovive energije

Типично, магистарски студиј траје једну до три године посвећеног постдипломског студија. Неки програми захтевају од студената да положе свеобухватни испит или напишу тезу заједно са испуњавањем одређеног броја сати кредитирања.

Шта је Мастер у инжењерству за обновљиву енергију? То је проучавање интердисциплинарних вјештина неопходних за дизајнирање, оптимизацију и процјену техничке и економске одрживости обновљивих извора енергије и шема. Уобичајено је да студенти математике, науке и инжењерства са посебним интересовањем за обновљиве изворе енергије уживају постдипломске студије из области обновљивих извора енергије. Док су уписани у такав програм, ученици се могу наћи у предметима као што су динамика уређаја за флуидну енергију, инжењерство ризика и поузданости, управљање технологијом, структурни интегритет и рачунарска динамика флуида за обновљиве изворе енергије.

Многи дипломци развијају самосталне способности учења неопходне за наставак професионалног усавршавања и стицања нових вјештина на највишем нивоу. Од студената се може тражити да се суоче са неким од највећих изазова са којима се данас суочава свет. Они могу научити да истражују и анализирају велике количине информација и развијају иновативне идеје како би ријешили ова питања. Ове вештине омогућавају дипломцима да функционишу на високом нивоу у друштву.

Када су у питању постдипломске студије, трошкови се могу разликовати у зависности од програма и универзитета. Појединци треба да истражују када траже одговарајући курс студија. Канцеларија пријема може пружити више информација о трошковима присуства.

Широк спектар могућности за запошљавање може се очекивати широм свијета, јер су предузећа подстакнута да траже и развијају обновљиве замјене за тренутне технологије фосилних горива. Будући да већина програма припрема студенте за каријере у инжењерингу уопште и посебно индустрију обновљивих извора енергије, појединци обично имају знања и вештине да се квалификују за различите послове. Дипломанти могу наћи запослење као пољски инжењери, енергетски ревизори, инжењери постројења, планери за обновљиве изворе енергије за локалне и државне владе или интеграторе система обновљивих извора енергије за домове и предузећа.

Програми обновљивих извора енергије доступни су на универзитетима широм свијета. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.