Keystone logo

29 Master Programi u Studije umetnosti Ilustracija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije umetnosti
  • Ilustracija
Polja studija
  • Studije umetnosti (29)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije umetnosti Ilustracija

магистрирао је постдипломски степен који означава напредне учење у области студија. За многе студенте, тај степен може да се заради за 18-24 месеци.

Шта је мастер на слици? Једна од најважнијих вештина које могу имати као уметник је способност да се стратешки мислити о коришћењу уметност да исприча причу. Вероватно ћете научити како створити знакове и дати им јединствене личности, док цртеж публику у причу. Фине арт, такође је на дохват руке са терена у концептима, састав, савремене уметности и још много тога. Можете дипломирају са практичним вештинама у креативном цртежу користећи обе дигиталне и традиционалне (као што су оловке и-инк) формате.

Зарађује Мастер на слици може да вам помогне у различитим личним и професионалним ситуацијама дајући вам глас и поверење да изразе своје идеје. Вероватно ћете научити како да негујемо своје креативне визије и технике уметности и стичу лидерске способности да користе у вођењу пројеката.Такође можете добити вредне презентације вештине које су сигурни да вас служи у било којој области у каријери.

Постоје многи квалификовани школе нуде мастер студија илустрације. Трошкови образовања зависе од школе коју изаберете и где је лоциран. За слома трошкова курса, обратите школу директно.

Ако сте играч, можда бисте желели да погледате играма са друге стране и помоћи илуструју их. Како желите да нацртате стрипове или да карикатуриста? Сторибоард уметници су увек у потражњи, било у агенцијама огласа или Холивуду. Без обзира да ли дигитални или штампа, књиге ће увек требати Цовер Десигнер, или можда желите да илуструје књиге за децу. Сви ови каријере захтевају илустративни вештине.

Ако сте спремни да истражите овај пут у каријери, постоји низ школа широм света можете похађати преко понудама заснованим на Интернету.Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.