Keystone logo

10 Master Programi u Studije profesionalne prakse Humanističke nauke 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije profesionalne prakse
 • Humanističke nauke
Polja studija
 • Studije profesionalne prakse (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije profesionalne prakse Humanističke nauke

  Стручни Мастер је пут студије које комбинује образовање и радно искуство у датој области. Док они дипломирали, студенти стичу дубље разумевање у области своје студије, као и професионалних вештина у оквиру терена.

  Шта је Стручни Мастер из хуманистичких? Овај степен може да велики број облика, али генерално се фокусира на проучавање културе и друштва. Сваки програм је јединствен, са другачијим скупа захтева и наставног плана и програма. Неке школе нуде програме који су прилично прописане, док други омогућавају студентима да одигра кључну улогу у стварању сопственог наставни план и истражује низ поља. Цоурсеворк може укључивати предавања о примењеним Социологија, политика, комуникације и новинарство, економије и језичке вештине. Ученици обично морају изабрати једну или двије ове области, како би се специјализује своје звање.

  Један од кључних предности на овом степену је његова огромна спектар предмета.Хуманистичке науке обухватају много различитих компоненти људске културе и друштвене науке. У оквиру овог огромног подручја студија, студенти могу изабрати да се фокусира на посебној верзији која их највише интересује.

  Трошкови ових програма ће се разликовати од школе до школе. Ако желите да знате више конкретне информације о школарину датог програма, обратите школи директно преко канцеларије пријемном.

  Професионални Мастер из хуманистичких је прилично неодређеним у смислу каријере. Због курикулум ових програма могу бити различити, степен може дозволити студентима да се фокусирају на више различитих области, укључујући историју, изучавање религије, социологије и политике. Са додатним школовања, дипломци могу наћи посао као академици, политичари и адвокати. Они такође могу да улазе у радну снагу као новинари или користе своје вештине за непрофитног рада.На крају, професионалног мајстора у Хуманитиес програму може довести студенте у многим различитим награђивања и подстицајних професионалних правцима.

  Ако сте заинтересовани да сазнају више о многим професионалним Мастер из хуманистичких програмима тренутно доступних и почињу процес пријављивања, први корак је проналажење школу која ће задовољити ваше потребе и помоћи вам да остварите своје циљеве професионалне. Наша база података претраживати програма може бити од велике помоћи у том погледу. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.