Keystone logo

30 Master Programi u Građevinarstvo Građevinske usluge 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Građevinarstvo
  • Građevinske usluge
Polja studija
  • Građevinarstvo (30)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Građevinarstvo Građevinske usluge

магистрирао је типично зарадио након завршетка основних студија курсу. Ови високо специјалистичке студије се обично бити завршен за неколико година, иако неки програми се годину дана или мање да се заврши.

Шта је Мастер у одржавању зграда? Изградња услуга представља широку област која обухвата елементе електротехнике и машинства и јавног здравља. Магистарске студије су често високо специјализовани, тако да ученици често бирају се на површини од фокуса са темама као што су дизајн, материјала порекло или управљање пројектима. Курсеви могу укључивати детекцију пожара и превенцију, заштиту муња, и снабдијевања електричном енергијом и дистрибуцију. Студенти ће научити како да побољша постојеће зграде и методе које се могу користити за изградњу нових објеката.

Предности искусни када зараде магистрирао уживају многи студенти. Студенти ће научити различите способности које се могу применити на радном месту.Због веома практичних елемената овог степена може довести до уносног запослења.

Трошкови мајстора у одржавању зграда ће зависити од тога где сте зарадили свој степен и врсту институције њеног доношења. Мајстор је да обично зарадила у кратком временском периоду, што се одражава трошкове. Сваки програм ће имати различит трошкове, тако да обратите школу за више информација.

Грејање, вентилација и климатизација, електрични технологија и изградња су све индустрије које могу да имају могућности за студенте који су зарадили Мастер у одржавању зграда. Каријера у овим областима су често уносан и пружају могућност за напредовање; неки ће такође укључити прилику да путују на међународном нивоу. Неки послови могу укључити надзорне структуре изградњу, пројектовање и развој електричних система и начина за уштеду енергије за градњу.

Ако сте спремни да унапреди своју каријеру и научити узбудљиве информације о свом терену, пријаве за студијски програм мастер на мрежи данас. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.