Keystone logo

26 Master Programi u Program opštih studija Globalne studije 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Program opštih studija
 • Globalne studije
Polja studija
 • Program opštih studija (26)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Program opštih studija Globalne studije

  Globalne studije imaju holistički pristup razumevanju našeg sveta. Ona ulazi u društvene, političke, ekonomske i kulturne aspekte globalnih pitanja, ispitujući kako ona utiču na zajednice i nacije. Uronivši u Globalne studije, steći ćete duboko razumevanje raznovrsnih sila koje oblikuju naš svet danas – od globalizacije i klimatskih promena do migracija i međunarodnih sukoba.

  Neki uobičajeni subjekti na koje biste mogli da se susretnete su: međunarodni odnosi i diplomatija, globalna ekonomija i trgovina, ljudska prava i političke nauke. Takođe ćete verovatno biti ohrabreni – ako to nije potrebno – da studirate strani jezik i učestvujete u studijskim programima u inostranstvu, nudeći vam iskustvo iz prve ruke u različitim kulturama.

  Diploma Globalnih studija utire put raznovrsnom spektru mogućnosti za karijeru u različitim sektorima, omogućavajući vam da zamislite sebe u uzbudljivim ulogama kao što su specijalista za međunarodni razvoj, diplomata, politički analitičar ili radnik humanitarne pomoći. Pored toga, mnogi maturanti biraju da unaprede svoja znanja i veštine tako što će steći napredne diplome iz oblasti kao što su međunarodni odnosi, javna politika ili globalni poslovi

  Ako ste strastveni u razumevanju i hvatanju u koštac sa globalnim izazovima, ovo polje proučavanja bi moglo da bude vaše savršeno poklapanje.

  Магистарске је зарадио након ученици заврше диплому програма. Да бисте добили мајстори, обично је потребно да заврши 12 до 18 факултетске курсеве које често укључују завршетак свеобухватне тестове и / или тезу.