Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 11 Master diplome u Geodetsko merenje 2023/2024

11 Master Programi u Geodetsko merenje 2023/2024

Pregled

Магистарски степен може утврдити професионалне акредитиве особе у свом изабраном пољу и може бити гатеваи до докторске студије. Може отворити многе могућности у личном и професионалном животу.

Шта је Мастер у Геодезији? Ова врста програма обично развија способност студената да израде мапу или план за изградњу тако што снимају карактеристике земљишта. Студенти могу да изаберу низ различитих предмета који покривају математику, филозофије и историју истраживања, као и предмете који обухватају прописе о грађевини, кодове и инжењерске принципе. Студенти обично имају прилике да се специјализују у одређеним подручјима геодетске дјелатности, као што су геодетска, топографска, саграђена, фотограметрија и катастарска. Магистар се обично додјељује након што студенти заврше око двије године курсева на дипломским нивоима.

Студенти који раде на мастеру у геодезији могу развити већу способност дешифрирања и разумевања сложених математичких проблема. Често науче како да користе софистицирану технологију ради прецизних мерења, као и да стекну експертизу о физичким својствима земљишта и минерала. Све ове вештине могу помоћи ученицима да постану јачи кандидати за посао.

Трошкови школарине, књига и смјештаја за овај програм могу се разликовати за сваког појединца и институције. Трајање програма може утицати на укупне трошкове. Поређење различитих институција често је најбољи начин да се одреде укупни трошкови.

Људи који заврше програм Мастер ин Сурвеиинг могу наћи посао као геодетари и сертификатори у грађевинарству. Искуство и напредна едукација у овој области могу отворити могућности за руководеће и лидерске позиције као што су грађевински супервизор, шеф теренског инжењерства, менаџер пројекта и консултант. Дипломирани студенти такође имају потребу у државним планским одборима. Многе владине агенције и приватне компаније запошљавају дипломце као геодеткиње за путне и грађевинске пројекте.

Програм магистарских студија може бити понуђен од стране установа вишег образовања на многим мјестима широм свијета. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Građevinarstvo
 • Geodetsko merenje
Polja studija
 • Građevinarstvo (11)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije