Keystone logo

0 Master Programi u Zdravstvena zaštita Reproduktivna medicina Genetika 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Zdravstvena zaštita
 • Reproduktivna medicina
Polja studija
 • Zdravstvena zaštita (0)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Nijedan program ne ispunjava vaše kriterijume pretrage. Molimo vas da oplemenite svoje filtere.

  Clear filters

  Master Programi u Zdravstvena zaštita Reproduktivna medicina Genetika

  Они који траже детаљнију едукацију у својој области могу се уписати на магистарску студију, а први студенти могу добити. Мастер програм обично траје две или више година да се заврши и укључује све интензивније истраживање и студије од програма додипломских студија.

  Шта је Мастер у генетици? Овај степен програма предаје научнике о глобалним генетичким питањима и припрема их да се баве изазовима чије су теме често присутне. То ради кроз курсеве у ћелијским техникама, ћелијској сигнализацији, неуробиологији, имунологији, генетској токсикологији и многим другим. Свака класа нуди искусним научницима јачи теоретски оквир који је потребан да се компетентно изводи у напредним научним каријерама.

  Током потребних курсева, од студената се очекује да овладају стручним вјештинама као што су организација података, правилно пратећи научне процедуре и бављење модерним истраживањем и медицинским технологијама. Иако су последња два од њих дизајнирана да припремају ученике за каријеру на терену, организација података може помоћи у свакодневним задацима као што је олакшавање буџета.

  Када су у питању цене, заинтересоване особе треба да раде своје истраживање пре него што се предају одређеној школи. Трошкови школарине се веома разликују између различитих институција и држава домаћина, а могу бити краћи или дужи у зависности од локације коју потенцијални ученик случајно изабере.

  Једна ствар заинтересованим странама највише занима пре избора програма за студије је како ће утицати на њихов избор будућих каријера. Магистрирала у области генетике пружа прилично специјализовану едукацију, али чак и тако, дипломци могу очекивати да пронађу велики број послова који им стоје на располагању када заврше своје образовање. Научни сарадник у клиничком истраживању, научник на здравственој заштити, научни радник на биљци и научни радник на тему медицинских истраживања, су неки од послова који су најближи степену, док други послови, као што је педагошки колеџ, представник медицинске продаје и лабораторијски техничар, још увијек користе вештине које се често подучавају током целог програма.

  Онлине курсеви могу бити идеалан избор за ученике са занимљивим распоредом, али они који траже нешто мало традиционалније могу имати користи од личне или чак међународне наставе. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.