Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Master diplome u Francuska književnost 2023

2 Master Programi u Francuska književnost 2023

overview

Студенти који су стекли своје Бацхелор оф Сциенце и желе да се посвете више постдипломским студијама често уписују у мастер програма. Док већина програми захтевају одбрану тезе, захтеви курса и време обавеза варирају са сваким образовне установе.

Шта је Мастер у француској књижевности? Иако индивидуални програми разликују, многи имају сличне компоненте. Апликанти генерално треба да буду вешти у француском и имају чврсто ухватите историји земље. Ученици обично може очекивати да анализирају различите жанрове литературе, укључујући фикције, нон-фицтион, и поезије. Специјализовани курсеви студија могу бити разврстане према временском периоду, региону, аутор, или предмет. захтеви дипломирања могу бити наравно заснован или заснован на истраживању, у зависности од програма.

Мајстор у француској књижевности може вам помоћи да негујемо вештине које ће учврстити своју вредност на радном месту и помоћи вам да зарадите плату коју сте одувек желели.Ученици често развијају непроцењиву критичко мишљење, комуникацију и решавање проблема вјештине које се могу користити у анализи или наставе текстова.

Трошкови за зараду на постдипломским студијама може да варира од једне институције на другу. Са различитим опцијама наравно и захтева време, сваки програм је јединствен. Обратите се пријемна канцеларија програма који занима да се распита о наставе, финансирању, као ио могућностима стипендирања.

Иако су неки сан да буде професор, магистар француске књижевности дипломаца не треба да се ограничи на каријеру у образовању. Многи студенти раде у међународним гранама уносне индустрије, као што су бизнис, право, и финансија. Маркетинг и комуникације сарадници и стручњаци су популаран избор за недавно дипломирали. Влада и дипломатске задатке су такође честа међу научницима из француске књижевности.

постдипломских студија, могу помоћи да развију знање и искуство које је потребно како би се повећала свој потенцијал. Да бисте пронашли онај који је права за вас, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Književnost
  • Francuska književnost
fields_of_study
  • Studije Humanističkih nauka (2)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format