Keystone logo

2 Master Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Novinarstvo Fotonovinarstvo 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije
  • Novinarstvo
  • Fotonovinarstvo
Polja studija
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Novinarstvo Fotonovinarstvo

Често се користи за пријем напредне знања и вештина сетове у одређеној области, магистрирао квалификује студенте за послове високог нивоа од бачелор степени. Стандардни време које је потребно да се заврши наставни план и остали захтеви су од једне до три године, у зависности од конкретног студија.

Шта је Мастер у новинској фотографији? Мајстор у новинској фотографији подразумева напредне медијске студије са нагласком на фотографији и новинарству. Нуди напредне курсеве о визуелном приповедања, и извештавање и писање чланака за објављивање, ова врста степена квалификује студенте да раде у различитим комуникације и позиције у вези са медијима. Интензиван фокус је на практичним вештинама у снимању и пројектовање фотографске пројекте, као и уређивање и објављивање кроз различите врсте медија.

Предности добијања Мастер у пхотојоурналисм укључују широко сет вјештина у последњим праксе у фотографији и можда подручје дигиталних медија брзо расте, као. Ученик ће ући у поље са јаком жељом да релејни актуелна дешавања и да ће побољшати своје комуникацијске вештине сетове да се припремимо за каријере да служе јавности у малим заједницама на глобалној сцени.

Фактори који могу да одређују цену ових програма су локација, трајање програма и врсти наставног плана и програма. Шта можете очекивати да платите ће варира међу школама. Важно је да се добро истраживање и контактирати канцеларије администрације из потенцијалних колеџа ако имате било каквих питања.

Каријере у новинској фотографији су широко доступни широм света. професионалци квалитета су у потражњи из малих новина у великим публикацијама и медијима.Типичан наслов посао би био фоторепортер, али може достићи у различитим каријере као што су дигитални уредника или других нових медијских професионалаца. Можете очекивати да напредује брже ако сте спремни да путују. Ове позиције се нуде преко већих медија.

Фотоновинарство програми су доступни на универзитетима широм света. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.