Keystone logo

57 Master Programi u Studije prava Krivično procesno pravo Forenzička nauka 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije prava
  • Krivično procesno pravo
  • Forenzička nauka
Polja studija
  • Studije prava (57)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije prava Krivično procesno pravo Forenzička nauka

За студенте са додипломским студијама, програми магистарских студија доступни су и одвојено иу многим земљама широм света. У зависности од установе, магистар може захтевати стажирање или тезу током студијске прошлости или академског рока.

Шта је Мастер у форензичкој науци и који су типични резултати учења? Форензичка наука укључује проучавање напредних тема из криминологије, форензике у околини, токсикологије, хемије лијекова и других сродних области. Ови програми најчешће комбинују практично лабораторијско искуство са теоријским наукама, пружајући богато искуство у хемији, биологији и студијама о животној средини, јер се односе на ово узбудљиво поље. Специјализације понуђене уз овај степен укључују серологију, форензичку фармакологију, форензичку токсикологију и дигиталну форензику.

Дипломци форензичких наука обично унапређују своју пажњу на детаље и развијају способност да анализирају широк спектар материјала и дају конкретне информације. Они такође могу да стекну експертизу потребну за сведочење у судовима. Ова позиција положаја дипломира као претеча у форензичкој науци и може им омогућити да развију дугу, успешну каријеру.

Ниједан програм нема исти наставни план и програм. Између осталог, студент треба да истражује време и буџетске потребе програма како би се осигурало да испуњава своје циљеве.

Форензичари су узбудљива област и стручност унутар ње може отворити пут до многих индустрија. Иако најистакнутије познато да раде у сарадњи са полицијом, форензички научници су такође важни стубови у области генетике, клиничких лабораторија и образовања. Дипломци могу наћи посао као токсикологи, аналитички хемичари, лабораторијски техничари и, наравно, као форензички научници. Овај степен се такође може користити за допуну квалификација за каријере високог образовања и други рад у кривичном праву.

Завршетак магистарског вештака може трајати једну до четири године и може укључивати локалне универзитетске наставе или онлајн курсеве. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.