Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 32 Master diplome u Fizičko obrazovanje 2023

32 Master Programi u Fizičko obrazovanje 2023

overview

Магистарска студија је част студентима који проводе године како раде у оквиру програма дипломирања. Овај степен може их квалификовати да пронађу посао у својој области или да стекну докторат.

Шта је Мастер у физичком образовању? То је степен који студентима пружа вештине које им треба да раде као инструктор физичке едукације. Они који су уписани у овај програм требају очекивати да заврше с темељним разумијевањем здравља и физичке спремности и како имплементирати успешне атлетске програме у школама. Курсеви у овом програму могу укључивати психологију, теорију спорта, анатомију, кардиоваскуларну науку и наставни план и програм атлетике и инструкције.

Магистарски степен физичког васпитања може опремити дипломце са добро развијеним тренерским, тимским и јавним говорним вештинама. Ове вештине могу да помогну дипломанту да обезбеди добру каријеру после дипломирања.

Укупни трошкови програма за магистарски степен физичког васпитања зависе од тога да ли студент одлучи да студира пуно радно време и где се налази школа. Студенти се подстичу да контактирају своје потенцијалне школе за више информација или питања.

По завршетку степена, дипломци могу пронаћи награђиване могућности за запослење као наставници у школама свих разреда. Они такође могу да раде као лични тренер, власник спортске дворане и оператор, спортски тренер или директор активности. Ако рад са децом није привлачан, дипломци ће моћи да нађу посао у клубовима здравља, у бањама, на коледзима или код старијих који помажу у координирању активности вежбања. Они који желе максимизирати свој потенцијал зараде могу бити у стању да то учине тако што се баве високим образовањем или раде као самостални консултант или тренер.

Онлине мајсторски програми у физичком образовању могу се наћи у школама широм свијета. Ови програми су добри за оне који не могу да се обавезују на традиционални распоред колеџа. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Podučavanje
  • Fizičko obrazovanje
fields_of_study
  • Obrazovanje (32)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format