Keystone logo

8 Master Programi u Studije Ekonomije Finansije Finansijsko pravo 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Finansije
  • Finansijsko pravo
Polja studija
  • Studije Ekonomije (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Ekonomije Finansije Finansijsko pravo

Магистрирао је нуди студентима прилику да се удубе дубље у специфичним областима свог изабраног предмета. Студенти који учествују у програму мастер често имају прилике да комуницирају са стручњацима који су стручњаци у својој области. Неки програми су осмишљени тако да студенти директно из својих основних студија програма док су остали развијени са професионалцима у виду.

&nbsp

Шта је мастер у финансијском закону? Ако размишљате каријеру као финансијски стручњак или ако сте већ запослени и желе да унапреде своје вештине, овај програм би могао бити добар меч. Субјекти студије могу укључивати финансијске закон, приватно право, међународне трговине, корпоративне финансије, корпоративно управљање и структурирано финансирање. Остале теме могу укључивати анализе докумената и тумачење, финансијско теорију и понашања финансије. Настава може покрити банкарство на међународном нивоу, у подешавањима малопродаји или инвестиционих и централног банкарства.

&nbsp

Студенти овог програма уживају многе предности, укључујући и прилику да радим са стручним инструкторима и талентованих стручњака који су већ успостављене у индустрији. Остале користи се налазе у развоју вјештина најтраженијих послодавци. Ове вештине укључују анализе докумената и тумачење, познавање правног и регулаторног литературе и технике писања одговарајућу у овој области.

&nbsp

Они појединци који су заинтересовани за учешће у програму треба да контактира школа појединачно да се школарине и списак накнада. Ови трошкови могу варирати од једне школе у ​​другу, поготово јер су неке образовне установе које се налази преко међународних граница.

&nbsp

Дипломци су добро припремљени за послове у финансијској индустрији, посебно оних у којима се захтева детаљно познавање и добро избрусио вештине.Програми могу довести у врло специјализованој фокусом који припрема дипломце да држи послове врхунске у инвестиционом банкарству, корпоративно финансирање, трговинских и инвестиционих фирми, и међународног пословања.

&nbsp

Појединци који желе да се припреме за даљи успех у финансијској индустрији или брусити површину од специјализације могу истражити своје опције на листи програма. Након лоцирања посебне програме од интереса, попуните главну форму. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.