Keystone logo

173 Master Programi u Studije Ekonomije Finansije Finansijski menadžment 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Finansije
  • Finansijski menadžment
Polja studija
  • Studije Ekonomije (173)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Ekonomije Finansije Finansijski menadžment

Многи ученици желе да своје знање финансијског пословања корак даље након добијања диплому и настави мајстор је у финансијском управљању. Студенти који желе да стекну једну од ових степени често имају истанчан разумевање финансијских тржишта и уживати у раду са финансијама.

Једно од првих питања студената имају када су први пут су уведене у овом програму је, "Шта је Мастер из финансијског менаџмента?" Ово посебно степен даје могућност студентима да савладају теме које утичу на финансијску добробит организације, као структури капитала, дивиденди, ризик и вредновање новчани ток. Студенти могу узети опште финансијске курсеве Поред класа које се односе на инвестиционе одлуке, међународне корпоративне финансије, и глобалних економија.

Поље пословне финансије је изузетно конкурентан.Када ученици наставити и добити диплому магистра у финансијском управљању, они су у стању да стекну вештине и знања која су им потребни да издваја у овој области конкурентном и рада у позицији да им плаћа респектабилну плату.

Колико кошта да се добије ова врста магистрима увелико зависи од институција и шта универзитетски такси за школарину. Поред тога, колико кошта да се упишу у једном од ових програма такође зависи од његове дужине и локације универзитета.

Дипломци који заврше мастер диплому у финансијском управљању могу да раде за велике финансијске институције, медијске куће, или растућих компанија у готово свим индустрији. Они који добију једну од ових степени могу такође радити као финансијски аналитичар, личних или пословних финансијског саветника, аццоунт манагер, финансијског директора, финансијске испитивача, или у било којој другој позицији која захтева детаљну познавање финансијских система и јаких менаџерске способности.

Студенти заинтересовани да се баве овом врстом степена моћи да похађају курсеве онлине, ако они имају много захтеве свог времена или у-лице. Да бисте започели процес пријављивања, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.