Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 39 Master diplome u Finansijska tehnologija 2023

39 Master Programi u Finansijska tehnologija 2023

overview

Да би сте добили додатну компетенцију у одабраном пољу студија, многи студенти имају магистарску диплому. Студенти могу изабрати специјалност са додипломских студија, или дипломски степен може бити у другом пољу. Бацхелор'с дипломи се обично захтевају пре него што се упусте у виши степен.

Шта је Мастер у Финтецху? Овај дипломски степен обично припрема студенте да раде у индустрији финансијских услуга, нуде производе и услуге путем интернета или користећи технологију за иновирање финансијских производа и њихових канала испоруке. Студенти могу да се усредсреде на дигитално банкарство и финансије, електронска плаћања, онлине позајмљивање, вршњачко финансирање, финансирање улагања и трговање хартијама од вредности, као и друге врсте финансијског управљања које се могу испоручити путем рачунара или мобилне апликације.

Студенти могу научити напредне вештине програмирања који могу бити применљиви на многим техничким и техничким позицијама. Они такође могу научити технике сарадње и сложене вештине решавања проблема који их могу добро послужити у стратешким консултантским окружењима.

Трошкови зараде на дипломским студијама могу се разликовати у зависности од дужине времена које је потребно за стицање дипломе, без обзира да ли су курсеви одржавани лично или онлине и локација школе. Пре избора магистарског програма, ученици могу тражити више могућности.

Дипломирање магистарског студија у финтецху може довести до многих каријера, укључујући потпредсједника или директора развојних одјељења у водећим мултинационалним банкама или финансијским институцијама. Онлине компаније за финансијске услуге могу ангажовати дипломце као руководиоци истраживања или директори за развој, док предузећа са великим подацима могу ангажовати ученике као стратешке аналитичаре или консултантске директорате да сарађују са финансијским компанијама док лансирају или поново усавршавају своје производе. Дипломанти могу постати ЦЕО или председник када започну сопствене финтецхове фирме како би понудили иновативне финансијске производе потрошачима или предузећима.

Студенти могу да полажу напредне дипломе са универзитета или техничких школа, било у кампусу или путем учења на даљину. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Ekonomije
  • Finansijska tehnologija
fields_of_study
  • Studije Ekonomije (39)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format