Keystone logo

4 Master Programi u Društvene nauke Filozofija, Politika, Ekonomija 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Društvene nauke
 • Filozofija, Politika, Ekonomija
Polja studija
 • Društvene nauke (4)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Društvene nauke Filozofija, Politika, Ekonomija

  Зарада магистар излаже студенте у свет могућности. Ови посебни степени се понекад називају дипломом јер су њихови програми су обично резервисана за оне који су већ дипломирали и стекао диплому.

  Шта је Мастер филозофије, политике и економије (ППЕ)? Ова вишеслојна степен даје студентима свеобухватан преглед три поменуте области. Теме као што су компаративне владе, понуде и тражње, етике и политичке науке ће се расправљати на дужину. Општи циљ програма је да покаже ученицима како су три одвојена академске поља утичу и разликују једни од других. Додатни курсеви у историји, социологији и књижевности могу такође бити потребни за матуру из неких програма.

  Они који зарађују магистрирао може очекивати да искористе низ предности након дипломирања.Многи студенти, посебно оних који су већ запослени, зарадити веће плате и приступ до повећаног броја могућности за напредовање у каријери.

  Трошкови зарада мастер ће зависити од мноштва фактора. Географска локација и институционални стопе имају највише значајан утицај на трошкове програма. За додатне информације, студенти треба да контактирају свој програм избора директно.

  Након стицања овај степен, већина дипломираних изабрати за рад у академском пољу. Велики део њих бира да постане универзитетски професори или инструктори. Они такође могу се очекивати да објави литературу и дају коментаре о релевантним питањима. Многи професори воле да посвете већину свог времена у истраживању различитих тема и предмета. Мали проценат дипломираних изабрати да раде за владине агенције, помажући да се званичници доносити важне економске одлуке.

  Имаћете широк спектар образовних могућности да изаберу од када је у питању стицања овај степен; неки воле да зараде своју диплому у потпуности на мрежи. Да бисте сазнали више о могућностима, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.