Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite višestruki Master diplome u Etnomuzikologija 2023/2024

1 Master Programi u Etnomuzikologija 2023/2024

Pregled

Магистарски степен је напредни степен који студенти могу постићи након што успјешно заврше захтјеве за дипломом. Завршетак дипломске студије је импресиван циљ који омогућава појединцима да стекну специјализовано знање и вишу позицију у изабраној области.

Шта је Мастер у етномузикологији? Овај степен омогућава кандидатима да интензивно истражују музику у културном контексту и у потпуности разумију улогу музике у друштву. Многе школе укључују теоретске, практичне и културне компоненте у своје програме. Научници могу, на пример, завршити курсеве о плесу, позоришту, историји, лингвистици, психологији, антропологији и културалним студијама. Кандидати за студије такође могу бити у могућности да се специјализују за музику и културу одређеног географског подручја.

Мастер из етномузикологије може помоћи ученицима да стекну снажну компетенцију у различитим подручјима вештина, као што су организација и управљање временом. Осим дубоког схватања музике, појединци такође могу постати вешти у ангажовању публике кроз креативно изражавање.

Различити фактори одређују трошкове постизања знања из етномузикологије. Две највеће су дужина изабраног програма и његова локација. Најбоље је да дођете до школа за најновије информације о трошковима програма.

Музика је константна и разноврсна компонента друштва у којој људи интерагују и раде на различите начине. Као резултат ове широке, стално промјењиве динамике, они који заврше магистериј из ове области могу да наставе неколико каријерних путева. Успјешан кандидат би, на пример, могао постати наставник, радити у музеју или помоћи у продукцији позоришних представа. Кустос музеја, музички педагог, директор хора и културни аналитичар су сви примери потенцијалних радних места.

Они који су заинтересовани да заврше мастер из етномузикологије могу пронаћи програме широм свијета, како на кампусу, тако и на мрежи. Да бисте започели магистарски студиј, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Scenska umetnost
  • Muzika
  • Etnomuzikologija
Polja studija
  • Scenska umetnost (1)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Povezane oblasti studija