Keystone logo

12 Master Programi u Studije hrane i pića Studije industrije pića i napitaka Enologija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije hrane i pića
  • Studije industrije pića i napitaka
  • Enologija
Polja studija
  • Studije hrane i pića (12)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije hrane i pića Studije industrije pića i napitaka Enologija

Магистарска диплома сигнализира завршетак дипломског програма у одређеном пољу. Ови програми могу да се крећу у просеку од две до четири године и доступни су на универзитетима у многим различитим земљама.

Шта је Мастер у енологији? Овај програм се фокусира на науку о вину, а студенти развијају напредна знања о специфичним аспектима узгоја грожђа и израде вина. Неке теме које студенти проучавају укључују физиологију лозе, здравље вина, сензорну вину и производњу вина. Дипломци овог курикулума имају већу способност да идентификују и решавају проблеме у изради вина и индустрије вина. Многи од програма укључују независне анализе и истраживања у одређеном подручју избора ученика.

Студенти који проучавају области енологије граде јаке аналитичке вјештине, које су важне не само у својој каријери, већ иу другим подручјима њиховог живота. Студенти такође стекну способност да реше мноштво проблема и развију техничке вјештине које су неопходне за рад у индустрији.

Количина новца потребна за зараду за овај степен варира од једне земље до школе. Фактори као што су боравишни статус, дужина наставног плана и места школе могу драматично утицати на укупну школарину.

Постоји разноврсна прилика за каријере за оне који заврше магистарски степен. Они могу изабрати да раде на техничкој страни индустрије и производе различите врсте вина. Они такође могу одлучити да користе лидерске вештине за управљање винаријом или виноградом или да користе своје знање као консултант за вино или продавач. Неки типични називи посла могу укључивати промотера вина, службеника за везу узгајивача, произвођача вина, менаџера винограда или инжењера винарије.

Степен енологије може се добити у школи која је близу вас или чак на мрежи. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.