Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 44 Master diplome u Engleska književnost 2023

44 Master Programi u Engleska književnost 2023

overview

По завршетку дипломирао је, многи одлуче да унапреде своје знање у својој одабраној области студија са мастер дипломом. Ови програми обично траје од једне до три године да заврши, често уз могућност да студирају пуно или скраћено време.

Шта је Мастер у енглеске књижевности? Овај степен је популаран за недавно дипломирали, као и они са искуством који желе да ојачају своје практично знање са академске фондације. Мајстор у енглеску књижевност је дипломирао који обично проучава писане енглески језик приче у вези са својим књижевним и културним контекстима. Студенти могу студирати различите радове из разних аутора, писане у распону од историјских периода. Овај степен типично комбинује теорију књижевности, читања и критику, лингвистику и пхилоги. На крају студијског програма, студенти ће често бити потребно да се произведе и брани писмени академску тезу на тему у вези са њиховим студијама.

магистрирао у енглеској литератури обично подразумева не само читања, али такође може омогућити ученицима да развију напредне писменом и усменом вештине комуникације, аналитичке способности и разумевање како да изграде успешну причу. Ове вештине припремају студенте за запошљавање у различитим областима и створити јаку основу за даље академске потраге.

Трошкови магистериј да варирају на основу изабраног школе, свог положаја и дужине програма. Контактирајте специфичне академске институције како би разговарали о трошкове школарине и финансијску помоћ.

Завршетку мастер диплому у енглеској литератури могу дозволити да се право да предају одговарајуће курсеве на колеџу или универзитетском нивоу. Многи дипломци такође често налазе запослење у области медија, новинарства, писања и објављивања.Захваљујући практичних вештина научених у студијског програма, многи такође наћи посао у пропаганде, односа са јавношћу, маркетинг и низ других наизглед мање-сродним областима.

Флексибилност и приступачност студирање онлајн створила је повећање доступним програмима широм света. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Književnost
  • Engleska književnost
fields_of_study
  • Studije Humanističkih nauka (44)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format