Keystone logo

153 Master Programi u Studije Nauke o energiji Energetika 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Nauke o energiji
  • Energetika
Polja studija
  • Studije Nauke o energiji (153)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Nauke o energiji Energetika

Разноврсна области нискоградње, која се бави енергетском ефикасношћу и услуга, управљање објектом, постројења, заштити животне средине и алтернативне енергије, енергије Енгинееринг је брзо расте као глобална потражња за енергијом повећава експоненцијално сваке године. Мастер студенти енергетика уче о макро-импликација њиховог рада, тежине еколошке предности и недостатака појединих извора енергије, иако су све стручњаци у практичним аспектима обуздавање, коришћење и дистрибуцију енергије из различитих извора.

Мастер студенти енергетика може да изабере да се специјализују у бројним специфичним областима, као што су нуклеарне енергије, енергетску оптимизацију за зграде, Турфграсс менаџмент, управљање животном средином, нафте и гаса инжењерство и одрживој енергији.Ослањајући се на знања и вештина основана је универзитетску диплому из области инжењеринга, мајстор у енергетика наставља темељних курсеве напредне математике и физике, у комбинацији са фокусирана курс у циљне области концентрације. Доступно на универзитетима и институцијама у Африци, Америци, Азији, Европи и Океанији, има на десетине акредитованих мастер у програмима енергетика могу да бирају, свега карактерише високо обучени и искусни радници.

Да бисте сазнали више о Мастер програмима енергетика, једноставно идите доле и кликните да прочитате више. Можете захтевати да се информације шаљу директно из школе у ​​само једном минуту помоћу згодан веб-форма.