Keystone logo

27 Master Programi u Društvene nauke 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije profesionalne prakse
 • Društvene nauke
Polja studija
 • Studije profesionalne prakse (27)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Društvene nauke

  Са многим пословима данас захтевајући дипломирао на минимум ентри левел, степен професионалног мастер може бити од велике користи. Било да сте тек изашао из основних студија школу или желе да унапреде у вашој одабраној области, степен професионалног мастер вам може дати само предност која вам је потребна у развија тржишту рада.

  Неки могу запитати: "Шта је професионалног мајстора у друштвене науке?" То је степен програм који едукује појединце о актуелним концептима и политика у оквиру друштвених и хуманистичких наука и припрема појединце да се пријаве такве концепте у пословном свету, у земљи или међународно . По завршетку програма, дипломци су у стању да примене друштвених концепата успешно у напорима да унапреде пословање компаније у социјалним питањима.

  Са таквим студентима студијског програма не само научити концепте који се баве концентрацији, али и стичу кључне пословне знања и искуства.Ови аспекти се могу применити у многим различитим сценаријима, отвара могућности за дипломце да настави низ различитих путања каријере.

  Трошкови степена варира од школе до школе. Различити фактори као што су локације школе, просечне цене присуствује посебну институцију, и да ли студирати у лично или онлајн сви играју улогу у одређивању цене.

  Професионални Мастер из друштвених наука припрема појединце да надмаши на позицијама које се баве друштвеним наукама, укључујући владине улогама, непрофитних организација и професионалних предузећа. Појединци са таквом обуком може одлучити да се грана у другим областима, као што су гостопримство или пословима где су уско баве клијентима односима. Неки појединци могу да одлуче да иду у посао сами и постати саветника или запосленог за разне поменутих компанија.

  Када сте одабрали своју диплому важно је да изаберете најбољу школу за вашу одређену ситуацију. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.