Keystone logo

28 Master Programi u Studije dizajna Dizajn tekstila 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije dizajna
 • Dizajn tekstila
Polja studija
 • Studije dizajna (28)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije dizajna Dizajn tekstila

  Ако сте завршили додипломски студиј, али тражите детаљније разумевање области студирања, можете се уписати на магистарски степен. Две године редовног студирања може вам пружити потпуније, детаљније разумевање теме, док сам степен може повећати ваше могућности у тој области.

  Шта је мастер у текстилном дизајну? Степен у овој области може повећати ваше разумевање текстила и производа и дизајна које произилазе из њих. Можда ћете наћи да сте стекли драгоцен увид у производњу и стилове, као и маркетинг, продају и употребу модних и других текстилних производа. Фокусирање на технике и развојне одлуке може вам омогућити напредак у свету производње, док дубоко разумевање боја и естетике може отворити врата у креативне концепте и још много тога.

  Предности Мастер-а у текстилном дизајну могу проћи изван ваше каријере. Добили бисте увиде који би вам помогли у потрази за вашим личним стилом, као и вештинама попут критичког размишљања и одлучивања.

  Трошкови магистарског програма у било ком програму могу се разликовати у зависности од земље и школе. Обратите се школама по свом избору да сазнате више о структури трошкова и ономе што је обухваћено.

  Каријера у било ком аспекту дисциплине могла би вас чекати када имате Мастер у дизајну текстила. Можете се одлучити да постанете дизајнер ентеријера или модни дизајнер. Можете изабрати да направите свој пут до корпоративне лествице у компанији која нуди те услуге, као директор дизајна или продаје. Такође имате могућност разгранавања у сродним пољима; на пример, утицај текстила на животну средину може да утврди консултант за околину. Писац за модни магазин такође може пронаћи овај степен као вриједан алат.

  Мастер из текстилног дизајна може се добити било гдје у свијету, или похађањем часова на лицу мјеста на оближњем универзитету или узимањем часова на интернету. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.