Keystone logo

18 Master Programi u Inženjerske studije Inženjerski dizajn Dizajn prevoznih sredstava 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Inženjerske studije
  • Inženjerski dizajn
  • Dizajn prevoznih sredstava
Polja studija
  • Inženjerske studije (18)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Inženjerske studije Inženjerski dizajn Dizajn prevoznih sredstava

Обично следи диплому, а магистарски програм нуди студентима могућност напредних студија. У зависности од програма, студенти обично завршавају диплому у року од једне до двије године редовног похађања.

Шта је дизајнер у транспорту? Дизајн транспорта обично комбинује фасцинантни свет дизајна са висококтактним транспортним светом, обучава студенте да креирају практичне и иновативне дизајне за свјетске транзитне технологије. Студенти могу научити како да се крећу по најновијим друштвеним трендовима у транспорту, а истовремено стављају своју креативност на рад са праксом у истраживању, моделирању и основним принципима поља. Често, мастер у транспортном дизајну укључује компоненту стажирања, гдје студенти раде на пројектима из стварног света и стекну критичко искуство у каријери.

Студенти у дизајну транспорта могу научити како креирати практичне и елегантне моделе свог рада на папиру иу дигиталним форматима. Они такође могу постати компетентни истраживачи у дизајну аутомобила и стекли способност да искористе иновације у односу на пословне циљеве. Ове вештине могу помоћи ученицима да се издвоје од гомиле и да се успостављају као стручњаци у овој области.

Универзитетска локација, упис студената и специфичности програма могу утицати на цену магистарског степена. Студенти би требали контактирати жељене канцеларије финансијског плана школе прије пријема како би осигурали да програм одговара потребама за учењем и буџетом.

Могућности обилују дипломцима у дизајну транспорта. Студенти могу да заузимају положаје у главним аутомобилским производним компанијама, пројектантским фирмама, организацијама јавне безбедности и авио компанијама. Специфичне каријере које држе појединци са овим степеном су дизајнер ентеријера, консултант за дизајн, урбанистички дизајнер, дизајнер опреме и инжењер дизајна у транспорту. Иако већина појединаца унутар ове области ради у аутомобилској индустрији, неколико је пронашло успех у трговинским и инжењерским фирмама.

Оставите такмичење иза Мастер оф Транспортатион Десигн из престижних универзитета широм света. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.