Keystone logo

22 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Crkvena psihologija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Teologija
  • Crkvena psihologija
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (22)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Teologija Crkvena psihologija

Студент обично следи магистрирао следеће четири године дипломом дипломирани уметности или Бацхелор оф Сциенце програма. Са овом врстом напредне студије, појединац ће имати додатне могућности за каријеру у оквиру изабране области са напредним ставовима који ће генерално нуде веће плате.

Шта је Мастер у пастирску бригу? Мајстор у Пасторал Царе пружа студентима у детаљној студији која се фокусира на природу пастирску бригу, интервенције и образовања. Са темељне концентрације теолошког промишљања, степен ће дати студентима вештине да служи специфичним популацијама са интеграцијом психологије и теологије. То ће повећати њихову ефикасност у црквама и другима могу послужити. Он такође нуди наставни план и програм студентима који се односио на праксу и теорију министарства.

Дипломирани који добију ову врсту степена ће имати користи од стицања свеобухватну студију у комбинацији религијских студија, етике и пастирског саветовања применити на све аспекте своје каријере. Појединци ће такође повећати своје постојеће комуникације сет вјештина да ради са широким спектром људи у различитим поставкама, од цркве до болнице.

Трошкови за ову врсту степена ће варирају у зависности од избора универзитета. Фактори који ће одредити финансијски расходи обухватају локације, ток студија и трајање степена. То обично траје од једне до три године да се заврши.

Могућности каријере за појединца који прима Мастер у пастирску бригу су у различитим секторима. Позиције могу да укључују пастор цркве пастве, капелан у болници или министар ради као консултант за младе, старије особе или другим областима клиничком раду.Послови су фокусирани око министарства са интеграцијом психологије и духовности.

Програми са фокусом на пастирску бригу доступни су у многим земљама широм света. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.