Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 24 Master diplome u Briga i Nega Životinja 2023

24 Master Programi u Briga i Nega Životinja 2023

overview

Магистрирао је одлична опција ако желите да унапреди своје образовање ван факултетске дипломе. Овај тип програма може типично бити завршен у једном до три године и доступан је у више различитих предмета.

Можда ћете желети да: Шта је мастер ин Анимал Царе и рад? Ова врста програма је дизајниран да помогне ученицима да науче о одржавању, рад са, и штити све врсте различитих створења. Они који се овај курс студије би могли да уче о бројним темама, укључујући и биологије, екологије, психологије животиња, шумарства, или пољопривреде. Студенти могу изабрати да се фокусирају на одређене врсте или животну средину; они такође могу научити о животињама уопште. Ово је одличан избор ако сте претходно студирао биологију или сродних области.

Мајстор ин Анимал Царе и рад може да вам опремити са бројем вештина које могу имати користи кроз вашу каријеру.Можда ћете моћи да унапредите свој критичко размишљање и решавања проблема способности као и важне техничке вештине у вези са бригу о животињама.

Трошкови ове врсте степена ће зависити од фактора као што су програмске структуре, школарине флуктуација, и материјала трошкове. Будите сигурни да ступим у контакт са изабраним институцијама како би добили тренутне финансијске информације.

Они који студирају заштите и добробити животиња би могао да настави низ различитих каријере. На пример, дипломирани може ићи на посао као животиња специјалиста понашања, Форестер, биолошки консултант, или аналитичар утицаја на животну средину. Дипломци могу такође често раде као зоокееперс, пољопривредници, или биолога, у зависности од њихове индивидуалне вештине.

Да ли сте спремни да започнете стазом ка степену неког брига животиња мастер? Све што треба да урадите је потрага за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Nauka o životu
  • Nauka o životinjama
  • Briga i Nega Životinja
fields_of_study
  • Nauka o životu (24)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format