Keystone logo

3 Master Programi u Zdravstvena zaštita Tehnologije zdravstvene zaštite Biotehnologija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Zdravstvena zaštita
  • Tehnologije zdravstvene zaštite
  • Biotehnologija
Polja studija
  • Zdravstvena zaštita (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Zdravstvena zaštita Tehnologije zdravstvene zaštite Biotehnologija

Биотехнологије и Биоинформатика су две врхунске поља студија које су се појавиле у научном свету као резултат револуције у биологију, хемију, информатику и инжењерство. Оба предмета се сматра да се примењују гране биологије. Биотехнологије и Биоинформатика помогне овај стари и угледни области науке одржи корак са темпом времена и остану конкурентне у савременом свету.

Биотехнологија студије коришћење живих организама и биопроцессес у технологији, инжењеринга, медицине, пољопривреде и резултате у свим врстама биопродуцтс, од генетски модификована храна за озбиљне најсавременије опреме која се користи за обављање терапије гена. Биоинформатика с друге стране је повезан са применом статистике и информатике на пољу молекуларне биологије. Биоинформатика је изузетно важно за савремену биолошке и молекуларна истраживања, јер се подаци износе се расте геометријском прогресијом и да је неопходно да има довољно технологију да га процес. Биоинформатиц методе имају широку примену за мапирање и анализу ДНК и протеина узорака, као и за проучавање генетике и молекуларно моделирање. Биотехнологије и Биоинформатика не велики уступак традиционалним областима студија, освежавајући их са новим методама истраживања, који омогућава њихов драстичан развој.

Наћи више о различитим магистрирала програма у Биотехнологија и Биоинформатика следећи линкове испод. Не устручавајте се послати "Захтев бесплатне информације" облику дође у контакт са релевантним особа у школи и добијете чак више информација о посебан програм!