Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 19 Master diplome u Biologija ćelija 2023

19 Master Programi u Biologija ćelija 2023

overview

Популарна диплома за студенте који желе да сазнају више је мастер. Студенти могу развити већи увид и знање о одређеним областима у својим областима студирања, што им помаже при припреми за каријеру.

Шта је Мастер у ћелијској биологији? Овај програм је намењен студентима који желе да се пробију у области молекуларне биологије. Студенти обично могу да изаберу низ различитих тема, који могу укључивати имунологију, рак, савремену биофизику, хемијску биологију, микробиологију, биолошку биљку, биологију матичних ћелија или фармакологију. Специфичне класе могу укључивати молекуларну генетику, молекуларну биологију ДНК, пренос сена сисара, биоетику, напредну генетику, развојну биологију, неуробиологију или имунопатологију. Студенти уче како у учионици тако иу лабораторијским окружењима, а већина наставних програма укључује развој истраживачке тезе.

Постоје бројне предности за оне који следе овај напредни степен. Неке вјештине које се могу развити укључују критичко размишљање, пажњу на детаље и способност самосталног рада.

Када је реч о избору колеџа, студенти треба да разумеју да се школарина може разликовати од школе до школе. Студенти би требали позвати и распитати се о условима школарине и других накнада, као и ако постоје доступне стипендије, донације или друге могућности финансијске помоћи.

Појединци који стекну магистарски степен биологије ћелија имају право на различите каријере у медицини, ботаници, биотехнологији и генетици. Неки конкретни називи посла могу укључивати молекуларног биолога, наставника биологије, лабораторијског технолога, специјалисте за истраживање и биолога ћелије. Послодавци могу укључити здравствене установе, универзитете, приватне лабораторије, истраживачке институте, фармацеутске компаније или владу. За још више каријера, неки могу да се одлуче наставити и наставити докторске студије.

Савршена школа се може наћи у вашем крају, у некој другој земљи или на рачунару. Користите нашу свеобухватну базу података да потражите свој програм испод и директно контактирате пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

read_more

filters

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Prirodne nauke
  • Biologija
  • Biologija ćelija
fields_of_study
  • Prirodne nauke (19)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format