Keystone logo

56 Master Programi u Nauka o životu Bioinformatika 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Nauka o životu
 • Bioinformatika
Polja studija
 • Nauka o životu (56)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Nauka o životu Bioinformatika

  Често предузете убрзо након дипломирања колеџ, Мастер 'с степен је пут студије које омогућава студентима да унапреде своје образовање и стекну вредне вештине у каријери у области свом избору. У зависности од једне 'с каријере циљева, мајстор ' с степен може бити од суштинског значаја да демонстрира висок ниво знања и искуства у датој области.

  &nbsp

  Шта је мастер у Биоинформатицс? Биоинформатицс је раскрсница многих различитих дисциплина, највише у биологији, математици и инжењеринга. Општи циљ ове области је да се искористе рачунар и статистичких модела како би мапу и интерпретирају биолошке податке. Сваки програм је јединствен, али сви покушавају да произведу успешне истраживаче и научнике. Као резултат тога, курсеви из обично укључује фер количину лабораторијског искуства и интензивног биолошке студије. Студенти који су заинтересовани за упис у биоинформатицс програму треба да буду свесни да многе школе имају дугу листу предуслов.

  &nbsp

  Мастер из Биоинформатицс је предност степен због високог нивоа специјализације наставни план и програм подразумева. Студенти дипломирају као стручњака у области и да су у потпуности спремни за почетак каријере да не би било могуће без степена. Заиста, за многе професије у области биолошких истраживања, Мастер 'с степен је апсолутно неопходна.

  &nbsp

  Када је реч о биоинформатичког, програми могу значајно варирати у цени. Контактом школе на индивидуалној основи, студенти могу имати сва њихова питања одговорио у вези котизације и трошкова уписа.

  &nbsp

  Постоји небројено много начина на који дипломирао мајстор 'с од биоинформатичког могу да се пријаве своју диплому у смислу каријере. Разнолика Наставни план и лабораторија искуство које укључују већина програма поставити дипломираних до напредују као истраживања биологе, биоенгинеерс и истраживача операције.Различити програми често омогућавају студентима да се специјализују у биоинформатичког да се фокусира на једном од својих бројних области студија, као што су анализа мреже и генетике. Избором да се фокусира на степен на овај начин, ученик добија драгоцено знање и искуство које је специфично за одређену грану биоинформатичког, и на тај начин гради чврсту основу за каријеру у тој области.

  &nbsp

  Студенти заинтересовани за учење више о многим Мастер у биоинформатици програма доступних може почети претраживањем преко базе широм света школа. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.