Keystone logo

29 Master Programi u Obrazovanje Instruction Biografija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Instruction
  • Biografija
Polja studija
  • Obrazovanje (29)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Obrazovanje Instruction Biografija

Магистар се обично додјељује студентима који су завршили студијски програм из области занимања након што заврше диплому. Овај програм обично траје од једне до три године, укључује напредне студије и истраживања, и предуслов за упис у докторски програм.

Шта је Мастер у наставном плану и програму? Овај постдипломски програм може обухватити предмете предавања, предавања и туторства ученика свих узраста и способности. Обично је комбинација потребних основних предмета и изборних предмета. Упутство може бити усмјерено на процјену наставних планова и програма, образовање наставника, школску политику и развој лидера. Програмски специјалитети за овај програм могу укључивати основно и средње образовање, читање и писменост. Нагласак се може ставити на израду наставних планова и програма за различите области студија.

Студенти који студирају у овој области често повећавају своју способност да објективно и сврсисходно разумеју, што може бити од користи у личном и професионалном животу. Постдипломски студиј такође може повећати способност да јасно обучава и презентује информације на ангажован начин, који помажу онима који директно учествују у учионици.

Трошкови овог програма могу зависити од многих фактора. Многе онлине институције нуде овај програм и наплаћују различите износе за школарину, таксе и књиге. Пакет финансијске помоћи може такође утицати на крајњи трошак. Ученици треба да контактирају сваку школу са тачним трошковима.

Студенти који заврше мастер из наставног плана и програма могу бити у могућности да се такмиче за различите послове у образовном спектру. Напредак и промоције на положаје лидерства и управљања често су доступни овим дипломцима. Они такође могу радити у школи или на универзитету као наставници или професори, директори средњих школа, школски надзорници, тутор и образовни консултанти.

Мастер из наставног плана и програма може се преузети преко десетине институција широм света. У неким програмима, онлајн портали омогућавају флексибилност у распореду. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.