Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 25 Master diplome u Bezbednost 2023

25 Master Programi u Bezbednost 2023

overview

Студенти који имају магистарску диплому могу имати искуства у различитим областима. Овај степен демонстрира експертизу у изабраном подручју студента и може потенцијално побољшати изгледе за рад.

Шта је Мастер за безбедност? Мастер из програма сигурности припрема појединце за улоге у превенцији криминала, безбедности информација, процени ризика и кризном управљању. Изузетно интердисциплинарно, ученици могу одабрати да се усредсреде на теме које се крећу од истраживања и креирања политике до новијих технолошких рјешења. Предмети могу укључивати теме као што су најбоље праксе у домовини, критична инфраструктура, сајбер безбедност, кривично правосуђе и процјена угрожености / анализа ризика.

Мастер из безбедности оспособљава ученике вредним вештинама као што су лидерство, спремност за хитне случајеве и потенцијалну идентификацију претњи. Примање магистарских студија на ову тему је одличан корак за студенте који траже специјализацију за студије безбедности и могу помоћи стручним радницима да побољшају своје наставу.

Обично је потребно две до пет година да заврши, трошкови Мастер-а у зависности ће зависити од специфичних институција и програма који се нуде. Постоји много домаћих и међународних програма за избор, па је од пресудног значаја да подносиоци захтјева обављају темељна истраживања прије него што се предају школи.

Мастер из безбедности може довести до каријере у широком спектру индустрија, укључујући и приватни и јавни сектор. Студенти могу одабрати специјализацију за физичку или сајбер безбедност, као и за менаџмент и администрацију. Дипломанти са степеном технологије засновани на технологији имају високу потражњу за позицијама као што су аналитичар за информације о сигурности, менаџер сигурности мреже, ИТ инжењер и дизајнер интерфејса. Појединци који воле руке у улози могу радити као чувари сигурности или менаџери, сита за безбедност у саобраћају, директори за управљање ванредним ситуацијама, истраживачи сигурности или консултанти за ризик.

Постоји широк спектар програма Мастер ин Сецурити широм света. Модули даљинског учења олакшавају ученицима да стекну диплому по флексибилном распореду и добију међународно образовање. Да бисте добили више информација, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.

read_more

filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Tehnologije
 • Bezbednost
fields_of_study
 • Studije Tehnologije (25)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format