Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 28 Master diplome u Bezbednosni menadžment 2023/2024

28 Master Programi u Bezbednosni menadžment 2023/2024

Pregled

Магистарске студије су напредни, или дипломирани, степени. Они обично представљају завршетак од 12 до 18 факултетским курсевима. Студенти морају да заврши диплому пре подношења пријаве за један од ових програма. Модерна технологија је обезбедила лакши приступ овим програмима, тако да стручњаци, као и студенти, могу искористити њиховом даљем школовању.

Шта је Мастер у безбедносни инжењеринг? Ови програми обично покривају теме као што су безбедносне технологије, опасности по животну средину и брига, опасности на радном месту и ергономија и сродним питањима. Многи од ових програма уградити одређену количину руке на раду у наставни програм. Наслов области које су обухваћене овим студијским програмима могу да обухвате ергономија, заштиту на раду, Процјена утицаја, и биомеханичку инжењеринг. Курсеви се могу развити у складу са стандардима утврђеним од стране Националног института за безбедност и здравље (НИОСХ).

Вештине стечене током овог студијског програма помоћи ће дипломцима ставити принципе сигурности инжењеринга у добре сврхе. Дипломци су развили упознати са многим инжењерским апликацијама које су од значаја за уравнотежен примјени принципа и праксе безбедности. Неки програми се нуде као програме учења на даљину.

Са приступом овог програма у подешавањима на кампусу и кроз даљину платформи за учење, студенти из целог света могу наћи опцију за њихове потребе. Трошкови у вези са учешћем у овом програму може да варира од места до места. За прецизно школарине и информације накнаде, контакт школама директно.

Након завршетка мастер у безбедносни инжењеринг, дипломци имају тенденцију да уживају повећање броја радних места и позитивне перспективе, посебно као брига за заштиту на раду расте. Годишње зараде за дипломиране студенте у овој области имају тенденцију да буду веома конкурентна и пожељна.Неки од заједничких радних мјеста укључују Здравље и безбедност инжењери, инжењери заштите на раду и инжењера безбедности производа. Могућности за каријеру може се наћи са унутрашње безбедности, безбедносни инжењеринг рударства и безбедност судар инжењеринга, на пример.

Постоје многи правци који би могао наставити са мастер дипломом у овој области. Одредити који пут желите да настави и онда тражити свој програм у наставку и директно контактирати пријемни уред школе по свом избору попуњавањем у главној форми.

Pročitajte više

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Menadžmenta
 • Bezbednosni menadžment
Polja studija
 • Studije Menadžmenta (28)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije