Keystone logo

37 Master Programi u Studije Tehnologije Automatizacija Automatizacija/ Autonomni sistemi 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Tehnologije
  • Automatizacija
  • Automatizacija/ Autonomni sistemi
Polja studija
  • Studije Tehnologije (37)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Tehnologije Automatizacija Automatizacija/ Autonomni sistemi

Студенти заинтересовани за инжењеринг и аутоматизацију система кроз програмирање често одлучују да наставе мастер диплому у аутоматизацију / аутономних система. Овај дипломски програм припрема инжењере да примене своје вештине на аутоматизованог пројектовања и управљања системом.

Шта је мастер у Аутоматион / аутономни системи? Диплому магистра у аутоматизације и аутономним системима се додељује за завршетак програма на студијама у области која се фокусира на аутоматизовано пројектовање и спровођење система. Курсеви из концентрише на стварању интелигентних система кроз роботике и компјутерског програмирања. Студенти у програму науче да пријаве своје инжењерске и рачунарског програмирања вештине да уз помоћ рачунара дизајна и развоја механизоване процеса. Полазници курса може очекивати интензивну обуку о истраживању, планирање и спровођење аутономних система који користе роботику или компјутерски интегрисана-производњу.

Постоје многе предности зарађују ову диплому за студенте из многих академских или професија. Степен проширује основне или професионалне инжењерске или информационе системе знања о роботици и компјутеризованим системима и припрема учеснике за каријеру у аутоматизовано пројектовање и управљање системима. Студенти могу користити програм за оштрење своје вештине у одређеном подручју аутоматизације који држи свој интерес или користи своје циљеве у каријери.

Трошкови Програм варира од универзитета. Свака институција ће имати своје захтеве програма за трошкове и трајања, али већина програма трајати око две године да се заврши. Будући студенти треба истражити смернице и захтеве обје институције.

Дипломаца у аутоматском области инжењеринга системи су веома тражени од стране многих врста организација.Студенти који заврше програм су опремљени за почетак каријере у аутоматизацији производње и контроле квалитета, биотехнологије, архитектуре, индустријског дизајна, медицине, телекомуникација, транспортних система, ваздухопловства и ваздухопловне технологије, и многим другим срединама изазовним. Каријере у овим областима омогућавају студентима да дизајнира и контролни системи са најбољим методама за постизање ефикасну производњу, комуникације, кретање и друге путеве за ефикасност кроз аутоматизацију.

Постоје многе међународне опције за студенте заинтересоване за студијски програм ове господара. Наше дугогодишње база података може усмерити студената са институцијама које нуде програм заједно са више информација о захтевима и трајања. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.