Keystone logo

232 Master Programi u Studije Arhitekture Arhitektura 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Arhitekture
 • Arhitektura
Polja studija
 • Studije Arhitekture (232)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Arhitekture Arhitektura

  Први ниво постдипломске студије, магистарски студиј се тражи након стицања дипломе. Мастер програм омогућава студентима да интензивирају своје студије и постану специјализовани у одабраном пољу.

  Шта је Мастер у архитектури? Овај секундарни ниво студија обично се фокусира на пројектовање, теорију и пројектно планирање естетски угодних структура. Часови могу укључивати историју архитектуре, ЦАД технички цртеж и конструкцијски дизајн. Студенти такође могу изабрати курсеве који се специјализују за зелену градњу, одрживе зграде и побољшање урбане пропасти. Програми се такође могу фокусирати на дигиталне дизајнерске технике, проблеме изградње животне средине и архитектонску анализу. Нагласак је могућ и у историјским зградама и њиховом дизајну.

  Дипломци са магистарским студијама у архитектури често постају детаљно оријентисани, аналитички и буџетски свесни. Друге способности могу укључити управљање новцем, вештине вођства тима и организационе способности, које могу имати велики утицај на пословну каријеру или даље образовање.

  Трошкови се разликују између универзитета за магистарске студије у архитектури, јер програми често варирају у трајању. Потенцијални студенти могу контактирати изабрану школу и тражити информације о трошковима и накнадама за програм.

  Дипломци са магистарским степеном у архитектури имају многе могућности избора каријере. Они укључују грађевинске инжењере, службенике за очување животне средине, урбане дизајнере и историјске грађевинске инспекторе. Остали дипломци могу изабрати позиције као сет и координатор за дизајн производње за филм и телевизију. Још једна област специјализације дипломираних архитеката у филмовима је надгледање миниатурног дизајна и изградње. Појединци могу такође да изаберу да предају часове, постану пејзажни архитекти или раде као градски планер који развија путеве и станове. Градитељски и стамбени геодетари такође су могући избори у каријери, као и архитектонски историчари и писци.

  Зарадити магистарски степен архитектуре може допустити дипломцима да наставе уносном животном каријером. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.