Keystone logo

24 Master Programi u Inženjerske studije Građevinarstvo Arhitektonski inženjering 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Inženjerske studije
  • Građevinarstvo
  • Arhitektonski inženjering
Polja studija
  • Inženjerske studije (24)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Inženjerske studije Građevinarstvo Arhitektonski inženjering

Они који зарађују магистрирао су цењени због њихове посвећености да је био упоран стручњаци у својој области. А Мастер програм обично траје око две године да заврши, а кандидати често морају да заврше студијског програма на основним студијама пре наношења

Шта је Мастер у архитектонском факултету? Овај степен програм покрива напредне теме везане за обе цивилну и архитектонске грађевине. Основни курсеви обично укључују изградњу дизајн, анализа животне средине, економије и статистичку анализу. Студенти могу изабрати површину од специјализације у зависности од њихових дугорочним циљевима каријере. Специјализације у вези са материјала и конструкција, управљање изградњу и системи за градњу нуде у већини институција.

Инжењери и архитекте који желе да се истакну у својим каријерама и стекну усавршавање у оба теорију и праксу могу имати користи од Мастер у архитектури Енгинееринг програму.Дипломци су често награђени за свој труд куповином више плаћеним позицијама у реномираним фирмама или државних субјеката.

Трошкови за завршетак студијског програма ове мастер варира у зависности од универзитета. Одељење признања за сваки универзитет може да пружи тренутни информације о трошковима и увида у потенцијалне школарине промена и додатних потребних накнада.

Након завршетка мастера у Архитектонском факултету, дипломирани често се нађу ради као државни или архитектонске инжењера за велике фирме које конструишу зграде, електране, постројења за пречишћавање воде и других привредних и општинских структура. Дипломци који имају претходно искуство у области може искористити њихов степен да започну сопствени дизајн и грађевинске фирме. Други могу напредовати у редове у управљању пројектима и директора и служе јавности на урбанистичке и инфраструктуре тима којим управља држава.

Неке институције могу понудити онлине курсеве који рачунају према магистрирао. Радно стручњаци обично сматрају да нуде онлине курсеви заказивање флексибилност и удобније окружење за учење. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.