Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 47 Master diplome u Arheologija 2023

47 Master Programi u Arheologija 2023

overview

Мастер 'с степен је прилика за високо образовани на специјализацију у области студирања. Завршни радови на степен често укључује узимање број потребних курсева и предузимања индивидуални истраживачки пројекат.

Шта је Мастер из археологије? Археологија је мапирање људске историје кроз проучавање физичких артефаката. Мастер 'с Дегрее студената у овој области имају доста да учи, укључујући технике ископа. Пре учешћа на ископа градилишту, студенти морају брусити техничке вештине на градилишту које ће им омогућити да пажљиво открије и правилно сачувати артефакте. Наставни план и програм Програм такође може укључити курсеве из људске историје, антропологије и историје уметности. За студенте који су у потрази да се фокусирају на своје каријере датом географском подручју може такође треба да предузму регионалних студија часове.

Најјаснији корист на овај пут студија је прилика одобри студенти да открије историју.Археологија може бити веома корисно дело, посебно када је реч о тумачењу и ископавања древне артефакте. Курсеви из ових програма често омогућава студентима фер количину времена на терену истраживачког, што им даје осећај за ову Перк дисциплине.

Што се тиче рачун да би се добило Мастер 'с диплому археологије, школе генерално варира у смислу цене. Ако желите да се распита о програму 'с школарине и уписа накнада, контактирајте канцеларију пријемни директно.

Мастер из археологије припрема студенте за награђивање рад у заједничким области археологије и историје. Осим ради као археолога, дипломци могу наставити да води каријере као истраживања историчара, професора и музејских менаџера. То су интелектуално стимулативне и ангажовање професија које захтевају висок ниво стручности, а магистар археологије пружа идеалну основу за ове каријере.

Студенти који су заинтересовани да сазнају више о многим археологије програма широм света могу да почну своја истраживања са нашим претраживој базом података. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.

read_more

filters

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Humanističkih nauka
 • Arheologija
fields_of_study
 • Studije Humanističkih nauka (47)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format