Keystone logo

50 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Arheologija 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije Humanističkih nauka
 • Arheologija
Polja studija
 • Studije Humanističkih nauka (50)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Master Programi u Studije Humanističkih nauka Arheologija

  Мастер 'с степен је прилика за високо образовани на специјализацију у области студирања. Завршни радови на степен често укључује узимање број потребних курсева и предузимања индивидуални истраживачки пројекат.

  Шта је Мастер из археологије? Археологија је мапирање људске историје кроз проучавање физичких артефаката. Мастер 'с Дегрее студената у овој области имају доста да учи, укључујући технике ископа. Пре учешћа на ископа градилишту, студенти морају брусити техничке вештине на градилишту које ће им омогућити да пажљиво открије и правилно сачувати артефакте. Наставни план и програм Програм такође може укључити курсеве из људске историје, антропологије и историје уметности. За студенте који су у потрази да се фокусирају на своје каријере датом географском подручју може такође треба да предузму регионалних студија часове.

  Најјаснији корист на овај пут студија је прилика одобри студенти да открије историју.Археологија може бити веома корисно дело, посебно када је реч о тумачењу и ископавања древне артефакте. Курсеви из ових програма често омогућава студентима фер количину времена на терену истраживачког, што им даје осећај за ову Перк дисциплине.

  Што се тиче рачун да би се добило Мастер 'с диплому археологије, школе генерално варира у смислу цене. Ако желите да се распита о програму 'с школарине и уписа накнада, контактирајте канцеларију пријемни директно.

  Мастер из археологије припрема студенте за награђивање рад у заједничким области археологије и историје. Осим ради као археолога, дипломци могу наставити да води каријере као истраживања историчара, професора и музејских менаџера. То су интелектуално стимулативне и ангажовање професија које захтевају висок ниво стручности, а магистар археологије пружа идеалну основу за ове каријере.

  Студенти који су заинтересовани да сазнају више о многим археологије програма широм света могу да почну своја истраживања са нашим претраживој базом података. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.