Keystone logo

30 Master Programi u Studije Humanističkih nauka Istorija Antička istorija 2024

Filteri

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Istorija
  • Antička istorija
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (30)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Master Programi u Studije Humanističkih nauka Istorija Antička istorija

Магистрирао је напредни програм едукације за ученике у потпуности посвећена својој области. Већина програма се два додатна године редовних студија да се заврши и захтевају да студенти поднесе коначни пројекат.

Дакле, шта је мастер у древној историји? Ови програми развијају разумевање студента прошлих друштава. Напредни курсеви у историји обично се фокусирају на класичним грчким и римским цивилизација. Ученици могу научити како древне империје у облику савремени свет и угрожене политике, религије, науке, уметности и филозофију. Дипломирани студенти могу да се тражи да изврши своју истраживање прегледом историјских докумената и анализу нових налаза у археологији. Студенти могу да науче да критички процене доказа и развију сопствене идеје о древном живота.

Дипломци добијају дубље разумевање обликовању савременог света. Овај Оснивачки знање омогућава анализу актуелне политике, закона и међународних односа.Ученици уче истраживања вештине које им омогућују да лоцира и критиковати прикрију информације о. Многи побољшају своје писање и говор способности као.

Сваки програм је другачији, а трошкови могу драстично варира у зависности од универзитета. Студенти се подстичу да контактирају Укључења одељења за детаље. Онлине универзитети су обично јефтинији, јер студенти не морају да плате за превоз или додатних трошкова живота у вези са традиционалним универзитетима.

Дипломирао са напредним дипломама у древној историји често могу наћи посао као наставник. Можда постоји могућност да уче на више нивоа образовног система. Поред рада испред ученика у учионици, неки матуранти помогне развој наставног плана и програма. Они могу да анализирају, мењати, и написати нови материјал. Ове вештине могу превести на мултимедијалних тржишта, а неки матуранти нађу посао као писаца или консултаната за публикације и забавних пројеката.Дипломци такође могу да раде у музејима као кустоси или позајми своју стручност у истраживачким пројектима.

Важно је узети у обзир што више могућности, као што је могуће пре одлучивања о одређеном студија. Многи онлине програми нуде исти ниво образовања, као традиционалних степени, али већу флексибилност. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.