Keystone logo

2 Master Programi u Studije profesionalne prakse Administracija, Poslovanje i Ekonomija 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Studije profesionalne prakse
 • Administracija, Poslovanje i Ekonomija
Polja studija
 • Studije profesionalne prakse (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Popular degree type

  Popular education type

  Master Programi u Studije profesionalne prakse Administracija, Poslovanje i Ekonomija

  Мастер струковних студија (МПС) је диплома програм који има за циљ да припреми студенте за практична примена у својим областима студија. Док су остали после Баццалауреате степени може фокусирати шире о теорији и истраживању, мастер струковних студија може се концентришу конкретније о практичној проучавање подручја унутар интердисциплинарног поља.

  Шта су струковне студије у администрацији, бизнис и економију? Посланици у овој области може да се спроводи од стране људи који желе да пребаце професионални фокус своје каријере, радећи професионалаца који траже да прилагоде своје вештине на потребе индустрије, или студенти који желе да стекну улазак у професију. Многи програми захтевају у распону од 30 сати кредита које су подељене између учионици предавања и пројеката. Многи програми инкорпорирати пласман и праксу.Једна од вредности једног посланика је прилика за контакт са лидерима у индустрији, било кроз учионице, или као део Цапстоне пројекта.

  Користи од програма мастер, као што је овај су многи. Програми широм света нуде курсеве дизајниране да појача професионално знање из области маркетинга, финансија и међународног пословања. Студенти решавају стварне проблеме радном месту, као део наставног програма. Дипломци изаћи из програма вичан у планирање, анализу, и са ефективним интерперсоналне вештине.

  Школарина и таксе за регистрацију варирају од програма до програма. Најбоља опција је да се директно контактирати школу по свом избору за детаље у вези школовања распоред.

  Мастер струковних студија у пословању или сродних области може припремити дипломца за многе могућности за запослење.Чврсти практичне вештине су после тражити у истраживање и развој менаџера, аналитичара, развој менаџера пројекта, округа и других владиних администратора, непрофитних професионалаца и планирање комесара. Постоје могућности у образовању одраслих и рад у јавном организација, као иу приватне индустрије. Одрживости развоја је приоритет многи посланици програма, јер је у току практичне важности за било коју организацију, приватно или јавно.

  &nbsp

  Наша база података нуди широку листу ригорозне Мастер струковних студија програма из целог света. Многи програми се нуди на мрежи, пружајући флексибилност за запослене распоред. Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.