Keystone logo

23 Master Programi u Španski 2024

Filteri

Filteri

 • Master
 • MSc
 • MA
 • Jezici
 • Španski
Polja studija
 • Jezici (23)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

   Master Programi u Španski

   магистрирао је дизајниран да буде зарадио након завршетка дипломирао је. Генерално, они захтевају око две године да заврши и може да помогне студент добије јаку разумевање одређеног области. Ови курсеви студија могу бити понуђена у разним различитим областима.

   Али, оно што је мастер на шпанском? Ова врста програма је дизајниран да подучава студенте све о једном од најраспрострањенијих говори језика у свету. Студенти могу похађати курсеве намењене да побољшају своје читање, писање, говор, и вештина слушања у шпанском, са циљем побољшања њихове комуникативне способности у тој језика. Остале теме покривене може укључивати културу и обичаје земљама шпанског говорног подручја, као и њихову историју, политику и социјална питања. Неки програми нуде студентима прилику да студирају превод или тумачење, док други могу фокусирати на принципима лингвистике на којима се заснива шпански.

   Они који зарађују диплому магистра у шпанском може открити многе предности у томе. Студенти су често у стању да побољшају своју способност да комуницирају на више од једног језика, који могу бити од користи у многим потенцијалним каријерама. Изучавања језика такође може да побољша вештине културне осетљивости и међуљудских ученика, од којих оба су од помоћи у глобалном радном месту.

   Трошкови мајстора на шпанском може значајно варирати, зависно од структуре сваког појединачног програма. Студенти који желе детаљније финансијске информације треба да се обрате изабрани институцију.

   Дипломирао на шпанском може дозволити студентима да раде у великом броју различитих каријере, посебно оних са међународним компоненту. Студенти моћи да постану преводиоци, преводиоци, или аналитичари језика; друга опција је да постане лингвиста који проучава шпански.Дипломци такође могу да постану едукатори, учи шпански да није матерњи или наставе другог језика на шпанским звучника.

   Постоје бројне опције за ову врсту степена. Трагање за свој програм у наставку и контакт директно признање канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.