Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 44 Master diplome u Školska administracija 2023/2024

44 Master Programi u Školska administracija 2023/2024

Pregled

За студенте који желе да унапреде своје образовање и усаврше своје вештине, магистар је заједнички пут. У зависности од програма и универзитета, овај напредни степен може се добити за једну до три године и може се завршити локално или даљинско.

Шта је Мастер у школској управи и шта то подразумева? Овај степен може припремити ученике да воде сутрашње школе тако што пружају снажну основу у етици, законитости и најбољој пракси образовања. Типично, део планираног степена подразумева рад у стварним школским окрузима у партнерству са програмом универзитета где студенти стичу практично искуство стварајући подупрта и успешна школска окружења. Студенти су уроњени у школску администрацију док студирају предмете као што су инструкцијске методе, образовне технологије и стратегије лидерства док стичу практично искуство у реалном свету.

Студенти који заврше своје дипломе обично су спремни водити школе и едукативне програме широм свијета. Студенти могу да стекну способност да подрже различито окружење за учење, оцењују и побољшавају перформансе ученика и развијају критичне лидерске вештине. Ове квалификације не само да припремају дипломце за напредне образовне каријере, већ могу и даље лични развој.

Покушавате да будете за магистарску диплому? Постоји велики број фактора који треба размотрити, од којих ће се многе променити између програма. За детаљне информације о школарини и накнадама обратите се потребним школама за запошљавање.

Вишеструке каријере могу бити доступне ученицима са јаком позадином у школској администрацији. Дипломанти могу наставити да испуњавају улоге као што су директори школа, универзитетски регистратори, школски супервизанти, инструктори координатори програма и многе друге позиције у оквиру приватног и јавног образовања. Додатне могућности за запошљавање могу укључивати индустрије као што су образовни медији, образовне консултантске фирме и управљање корпоративним тренинзима.

Повећајте каријерни потенцијал и стекните виталне вештине са мастером у школској управи. Било локално или удаљено, постоји универзитет који може да одговара вашим специфичним циљевима и образовним потребама. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.

Pročitajte više

Filteri

  • Master
  • MSc
  • MA
  • Obrazovanje
  • Obrazovno rukovodstvo
  • Školska administracija
Polja studija
  • Obrazovanje (44)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije