Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 44 Master društvenih nauka  (MA) u Studije mira i konflikta 2023

44 MA Programi u Studije mira i konflikta 2023

overview

Мастер оф Артс програма у посредовању дају погледамо алтернативних облика решавања спора, заједно са разумевањем основних примарне емисије. Развијање, хоновање, и стављање стекли вештине да користе у теорији тако иу пракси омогућава студентима да буде повезан са могућностима у њиховој заједници, радним местима и другим организацијама у којима могу да траже да се мирно реши сукоб.

Шта је магистрирала мира и сукоба студије? У Мастер оф Артс (МА), мира и сукоба студије програма, ученици уче о пореклу сукоба и како да их реше применом изградње мира вештине. Стављајући акценат на припреми дипломцима да уђе у радну снагу, као заговорници мирног друштвених промена подразумева обезбеђивање довољно алтернатива насиљу.Студенти истражују могућности за изградњу мирне, ненасилне друштвене системе, друштава и заједнице са искуством и експертизом стечено у ангажовању са креаторима политике.

Студенти проучавају и анализирају савременим условима конфликта и производе политичке препоруке за позитивним исходом. Предности укључују крос-културне вештине комуникације и могућност да истраже теорију мира кроз духовне и верске традиције, одрживим економије и ненасилне друштвене покрете.

Програмских трошкова варира, а људи који намеравају да наставе диплома у овој области су охрабрени да упореде и разлику између оних који су у складу директно на њихове професионалне и личне циљеве, а они који су уопште. У том тренутку, узимајући у обзир програм који је у потпуности на мрежи или Цампус-басед постаје поједностављена.

Развијање практичних вештина у техникама решавања сукоба помаже студентима у трансформацији сукоба посредовањем, активизам, политика, као и других активности у правцу грађења мира. Студенти могу да очекују да виде мноштво могућности за посао у-профита и непрофитног сектора. Примери укључују људска права, заштите животне средине, социјалног рада, новинарства, спољне политике, и јавне службе.

&nbsp

Мултидисциплинарни приступ може да донесе свеобухватан програм, који повезује праксе и истраживања са теоријом и критичке анализе. Програми су доступни за студенте широм света, доносећи јединствене и глобалне искуства у образовни једначину. Одлука да направи разлику у својој каријери користећи своје образовање као снагу за позитивне промене подразумева проналажење најбољи програм за ваше потребе.Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.

read_more

filters

  • MA
  • Društvene nauke
  • Političke nauke
  • Studije mira i konflikta
fields_of_study
  • Društvene nauke (44)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format