Keystone logo

3 MA Programi u Studije Humanističkih nauka Studije jezika Studije japanskog jezika 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Studije jezika
  • Studije japanskog jezika
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

MA Programi u Studije Humanističkih nauka Studije jezika Studije japanskog jezika

Магистрирала је напредна постдипломска диплома додељена онима који су наставили концентрисано учење у одређеном пољу. Диплома магистара се традиционално нуди студентима из хуманистичких или друштвених наука.

Шта је МА у јапанским студијама? Овај програм омогућава ученицима прилику да се потопите у јапански језик и културу. Кроз интердисциплинарне студије предмета попут политичких наука, лингвистике, јапанске књижевности, јапанске историје и јапанске историје уметности, студенти могу постати стручњаци у овој области. Иако сви универзитети не захтевају вештине јапанског језика, многи то раде, а други препоручују бар мало знања о језику. Различити универзитети омогућавају различите нивое опција које предводе студенти. Неке школе дозвољавају појединцу да одреди његову област фокуса или специјализације; на пример, ученик би могао да се усредсреди на јапански закон. Неке школе нуде прилику да студирају у иностранству у Јапану да доживите пуну потапању у културу.

Кандидати за МА из јапанских студија уче различите вештине које могу да користе током целог живота. Добијају међукултурну свест и осјетљивост. Због интердисциплинарне природе курса, студенти могу да се одвоје од тога са бољим организацијским и комуникацијским вештинама.

Постоји много различитих програма јапанских студија. Они се разликују по трошковима, на основу земље и универзитета. Магистар у овој области обично може бити завршен у две редовне школске године. У неким случајевима, ниво способности јапанског језика може утицати на дужину курса.

Многи студенти који заврше мастер студије на јапанским студијама настављају да раде у међународним окружењима као пословни људи, владини званичници или новинари. Неки дипломци почну наставити на средњем нивоу. Други настављају да раде на докторским студијама на јапанским студијама, са циљем наставе на факултету или универзитету. Још неки раде на докторатима у сродним областима као што су међународни односи. Медкултурно знање стечено у програму МА помаже дипломцима да нађу посао у дипломатији, а вештине превода могу такође помоћи.

Програми јапанских студија могу се наћи широм света, неки на локалним универзитетима и другим на глобалним локацијама. Онлине програми такође нуде овај програм студија. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.