Keystone logo

67 MA Programi u Studije Hrišćanstva 2024

Filteri

Filteri

 • MA
 • Studije Humanističkih nauka
 • Teologija
 • Studije Hrišćanstva
Polja studija
 • Studije Humanističkih nauka (67)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  MA Programi u Studije Hrišćanstva

  Мајстори уметности степени прогони хиљада студената широм света сваке године. Такође познат као Ма, ово постдипломски степен често траје око једне до две године да се заврши. Они су понудили у многим областима, укључујући и религије.

  Дакле, шта је мр у хришћанским студија? Овај степен подразумева проучавање једног од највећих светских религија, која има милијарде присталица широм света. Студенти могу студирати хришћанску историју, теологију, филозофију и, као и разлике између различитих секти и различитих културних разлика у хришћанство широм света. Остале теме могу укључивати хришћанску књижевност и уметност, као и обуку Министарства. Идентификација са одређеном вере није неопходно да наставе студије у хришћанских студија.

  Велики број предности су доступни онима са дипломом у хришћанским студијама.Студенти су вероватно сматрају да велики број вештина може бити побољшана, укључујући и рјешавање проблема, критичко размишљање, комуникације и лидерских способности. Поред тога, оне са диплому имају вредну предност у њиховој потрази за запошљавање.

  Трошкови зарада магистар хришћанских студија ће се разликовати од програма до програма. Студенти треба пажљиво истражити институције у којима су заинтересовани, тако да могу створити финансијски план за њихове студије.

  Велики број различитих каријера може да буде настављен од стране дипломаца једне постдипломски студиј у хришћанским студијама. Многи студенти бирају да постану министри или свештеници њихових вера, радећи у црквама, хуманитарним организацијама, и другим непрофитних религијских организација. Други нађу посао у саветовања или министарства у болницама, аеродромима, или чак војске. Они који не желе да наставе каријеру у Министарству може постати историчари, писци, аналитичари, активисти, или саветници.

  Ако желите да зарадите магистар хришћанских студије, почните сада. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по свом избору попуњавањем олова форми.