Keystone logo

18 MA Programi u Studije Poslovanja Strategija 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Studije Poslovanja
  • Strategija
Polja studija
  • Studije Poslovanja (18)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MA Programi u Studije Poslovanja Strategija

Мастер 'с је академски степен који могу зарадити студенти након стицања довољно кредитне сати и показујући владање одређеном подручју професионалне праксе или области студирања. Појединци који су заинтересовани за следила високо образовање треба да размотри Мастер 'с степен да им помогне да постигну боље разумевање и академску повећају своје шансе за добијање успешну каријеру.

Студенти могу питати, шта је МА у Стратегији? Овај програм је осмишљен како би се учесницима пружи знање да процени и управљање разне пословне могућности, примене стратешких теорије управљања и вештине у оквиру тих предузећа и даљи развој научно-истраживачке стратегије тактику. Овај програм има посебно тежиште на лидерство и менаџерске мајсторство.

Матуранти могу похвалити многе користи, укључујући и могућност да успешно стратегију, консултовати и анализирали за корпоративне компаније.Менаџерске вештине су сматрали да су потребне у готово сваком каријере и то да високо цењена од стране потенцијалних послодаваца. По завршетку њихов господар 'с Дегрее, студенти ће имати специјализовано знање из области менаџмента, економије, лидерство и координацију који могу да помогну напредовати њихова каријера пост матуру.

Трошкови регистрације за програм ће зависити од институција и то варира од земље до земље. Будући студенти треба да се обрате директно школи за курсева, као и информације.

Постоји неколико могућности за каријеру да матуранти могу бирати након завршетка магистар. Они ће бити квалификован да ради на руководећим позицијама у оквиру различитих предузећа и могу истраживати развој стратегије, консултују и анализира за мултинационалне фирме и специјализовани у областима управљања контроле, корпоративне стратегије, иновације, стратешког управљања или предузетништва.У таквом конкурентном тржишту рада, овај програм ће помоћи студентима 'професионалног развоја и помоћи им истиче да потенцијалним послодавцима.

Тимелине Програм ће варирати у зависности од установе. Међутим, већина институција нуде и стално и хонорарно наставу за више флексибилности. Ту су и онлине курсеви и модули за учење на даљину аваилабле. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.