Keystone logo

9 MA Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Komunikacije Profesionalna komunikacija 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije
  • Komunikacije
  • Profesionalna komunikacija
Polja studija
  • Žurnalistika i Masovne komunikacije (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MA Programi u Žurnalistika i Masovne komunikacije Komunikacije Profesionalna komunikacija

Магистарски степен, или МА, је дипломирани програм који уводи ученике у дубљем разумевању свом терену и ужем фокусу као што је област специјализације. Студенти су такође у стању да развију лидерске вештине примјерено свом индустрији који употпуњују њихов академски успех. Мр програм може узети годину или две да заврше и може да доведе до даљег школовања или удобне каријере.

Шта је МА у професионалној комуникацији? Ови програми обично покривају предметним областима као што су глобалних комуникацијских процеса и теоријама, организационе комуникације и употреби вештине комуникације широм свијета бизниса. Курсеви можда фокусирати на области дигиталних или мултимедијалних комуникација или на реторичке студијама. Убеђивање, етика, уљудност и критичко размишљање су остале теме које ђаци могу се баве.

Студенти могу имати користи од учешћа у овој врсти програма у много чему.Неки програми су подешени тако да раде око пописе жртава професионалаца са радним обавезама. Већина студенте који раде на овом степену сматрају да су њихови академски савјетници раде са њима у формулисању програма који одговара њиховим интересима и личних циљева.

Трошкови везани за школарине и животних трошкова ће природно варирати од једне школе у ​​другу. Ово се посебно односи на школе које се налазе у различитим земљама. За тачне информације у вези цену овог образовног програма, наде студенти треба да контактирају директно школама.

Скоро сваки посао ће захтевати одређени ниво компетентности комуникационог, али они студенти који зарађују диплому магистра у може очекивати приступ неким врло награђивања каријере. Ово укључује каријере у писању и уређивање, публицитета и рекламе, или корисничког сервиса и продаје.Остали могућности за запошљавање налазе се са планским догађај агенцијама, у невсцастинг индустрији, истраживачких центара тржишта и сваку организацију која захтева специјалисту односе са јавношћу. Још пар могућих назива радних мјеста укључују специјалиста за комуникације, интерни менаџер за комуникацију и специјалисту медија.

Ако ово изгледа као тип програма који би уживали, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.