Keystone logo

0 MA Programi u Studije sporta i vežbanja Nauka o sportu Primenjena fiziologija u sportu 2024

Filteri

Filteri

 • MA
 • Studije sporta i vežbanja
 • Nauka o sportu
Polja studija
 • Studije sporta i vežbanja (0)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Nijedan program ne ispunjava vaše kriterijume pretrage. Molimo vas da oplemenite svoje filtere.

  Clear filters

  MA Programi u Studije sporta i vežbanja Nauka o sportu Primenjena fiziologija u sportu

  Мастер из уметности је постдипломски курс студија где се студенти припремају за одређену дисциплину. Прије него што се усмјери према овом напредном степену, студент је већ требао завршити диплому из области подршке.

  Шта је магистар физиологије примењених спортова? Студенти спортске физиологије настојају да стекну научно разумевање ефеката физичке обуке. Када уђете на овај курс, развијате вјештине потребне за научно истраживање и за дизајнирање програма обуке. Можда ћете моћи да изаберете између бројних различитих фокуса, као што су спорт за посебне популације, вежбање на радном месту или развој ергогених спортских помагала. Да бисте стекли диплому, можда ћете морати да завршите завршни истраживачки пројекат или да напишете тезу.

  Зарање мајстора физиологије примењене спортове могло би да вам доведе до бољих каријера, као и да повећате свој потенцијал да зарадите вишу плату. Због свог нивоа стручности, они који имају Мастер оф Артс су често на захтеву код послодаваца.

  Можете очекивати да стекнете магистарску диплому за једну до три године редовног студирања. Требали бисте провјерити код појединачних институција да бисте утврдили трошкове вашег студија.

  Мастерс ин Апплиед Спорт Пхисиологи вас квалификује да започнете каријеру у низу индустрија. Ваше могућности укључују рад као тренер или тренер за спортисте, као истраживач вежби или као менаџер фитнесс центра. Можете изабрати да радите за државну агенцију, образовну институцију или приватни сектор. Неки студенти који заврше мајстор физиологије примењене спортске игре можда желе постати предузетници, развијајући сопствене производе везане за вјежбу или посао.

  Започните следећу фазу своје каријере као стручњак за вежбање и вежбу читањем кроз нашу базу података о школама. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.