Keystone logo

35 MA Programi u Preduzetništvo 2024

Filteri

Filteri

  • MA
  • Studije Poslovanja
  • Preduzetništvo
Polja studija
  • Studije Poslovanja (35)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

MA Programi u Preduzetništvo

Мастер оф Артс у предузетништву је напредни степен сличан Мастер оф Бусинесс Администратион, али бивши сте се фокусирају на креирање и покретање сопственог компанију. Иако сигурно не треба напредни степен да отворите свој оснивања специјализоване класе можете предузети ће повећати потенцијал за успех.

Шта је МА у предузетништву? Академски, то је програм дизајниран да погледате пословног права и етике које морате да знате као власник предузећа, али такође укључује теме које Побољшајте своју способност да мрежу. Лидерство и јавни говор ће бити саставни део програма, али ће такође узети пословне курсеве који повећавају вашу свест привреде.

Када сте у Мастер у предузетништву програму, једна од кључних предности је сусрет људима који су истомишљеника у вашој заједници.Ово је непроцењива прилика умрежавање када сте сами и треба везе да развију своје пословање.

Школарина може да варира у различитим школама. Проверите са универзитета који желите да присуствујете за своје трошкове и накнаде, и не заборавите да фактор у трошковима књига. Могу постојати могућности финансијске помоћи коју можете да истражују.

Са степеном магистра у предузетништву, имаћете поверење да изгради организацију из темеља и схвате детаље које треба да се управља власник предузећа. Ви ћете бити у могућности да мудре финансијске одлуке за компанију да боље обезбеди свој успех.

Такође ћете имати могућност да виде ширу слику, а фокусира на дугорочне циљеве, чак и када имате неуспехе. Знајући глобалне економије може да вам помогне да искористе нове и новим тржиштима и технологијама.

&nbsp

Када сте спремни за следећи корак у свом образовању, претражите нашу велику базу података за програме предузетништва. Почињу да се крећу ка свом сну да раде за себе, уместо великог корпорације. Трагање за ваш програм испод и контакт директно Пријем Канцеларија школе по вашем избору попуњавањем олова облику.