Keystone logo

Filteri

 • MA
 • Studije Ekonomije
 • Finansije
 • Poslovne finansije
Polja studija
 • Studije Ekonomije (6)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

6 MA Programi u Poslovne finansije 2024

  MA Programi u Poslovne finansije

  Магистрирао, или магистар уметности, обично траје између једне и две године за студенте за добијање, и пружа им је доказ да су они овладали вештинама које су неопходне за рад у својој области интересовања. Ово се може користити да наставе још више образовање или побољша постојећу позицију.

  Шта је магистар пословне финансије? Овај степен нуди доказ да је студент стекао темељно разумевање вештина као што су руковање основни финансијски концепти, изградња техничких и аналитичке способности, као и ефикасну комуникацију, између осталог неопходне да функционише у овој области. Ово се може научити кроз курсеве као што су рачуноводство, финансијско управљање, пословне администрације, маркетинга и многих других који Хоне вештине потребне да се суоче са свакодневним изазовима на послу.

  Вештине као што су рјешавање проблема, критичко размишљање и богатства максимизација могу помоћи студентима у свакодневном животу, као и на радном месту.Ово може да управљање личним финансијама и пред другим изазовима много једноставније на дужи рок и одузети заједничке изворе стреса.

  Трошкови добијања магистар пословне финансије је тешко одредити, јер тежи да варира зависно од институција студент бира да присуствују и земљу је то. То такође може променити основу тога да ли је учесник изводи онлине курс или присуствује лично.

  Интересовање за финансије и пословни свет је порасла у последњих неколико деценија, што значи да може бити више радних места у овој области него икад. Неки од могућих занимања ученика који су завршили програм може бити у стању да се придруже укључују рачуновођа, ревизора, буџета аналитичар, трошкова за процену, финансијски аналитичар, менаџер људских ресурса и још много тога. То могу сви бити безбедна, добро плаћене послове који ће видети дипломцима у будућности.

  Онлине курсеви могу да обезбеде оне који желе да похађају наставу на међународном или студенте без лак приступ институција са начином школују. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.