Keystone logo

Filteri

 • MA
 • Studije Humanističkih nauka
 • Istorija
 • Politička istorija
Polja studija
 • Studije Humanističkih nauka (5)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

5 MA Programi u Politička istorija 2024

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MA Programi u Politička istorija

  Многи ученици полажу своје образовање на следећи ниво магистрирајући. У зависности од главног, студенти могу предузети једну или више година да заврше диплому. Програми могу захтевати писану тезу или усмену презентацију пре него што учесници могу дипломирати.

  Шта је МА у политичкој историји? Студенти који прате овај степен могу научити како су политичке институције током историје утицале на друштва и њихову способност да постигну богатство, изграде сигурност и пруже грађанима слободу и правду. Часови могу да покрију како различите политичке структуре подржавају економску, социјалну и правну систематику земље. Остала подручја студирања могу укључивати трговинске споразуме, међународне односе, миграције, глобализацију и културне сусрете.

  Дипломци могу примијенити напредне компаративне вјештине истраживања и методе дуготрајне анализе током своје каријере. Они такође могу научити да комбинују податке са циљем да формирају теорије, плус вештине за доношење убедљивих аргумената у поткрепљујући закључке који су постигнути кроз њихово истраживање.

  Дужина програма студија, локација школе, врсте понуђених садржаја и да ли се часови узимају у кампусу или на даљину могу утицати на школарину и накнаде како би завршили напредни степен. Трошкови се такође могу разликовати када се степен заслужује на ванредним временима.

  Многи дипломци траже каријеру као политичари, изабрани званичници или помоћници законодавства, или могу заузети ставове као аналитичари политике, политички аналитичари, војни аналитичари или виши истраживачи за јавне владине агенције. Други који уживају у писању могу наћи посао новинара или уредника политичког магазина. Ученици могу такође изабрати награђиване каријере који раде као директори политике или извршни директори за невладине организације (НВО) или јавно-приватна партнерства или као политички консултанти у јавним или приватним организацијама.

  Многи степени могу бити зарађени на мрежи, док су други понуђени у особи или као комбинација рада у учионици и учења на даљину. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.